Risifrutti och Vasaloppet

God morgon mina fina! Hoppas ni har haft en kanonhelg so far. Själv har jag inte gjort ett skit. Jobbade i fredags så kom hem strax efter 20. Slutade egentligen 19 men satt kvar och pratade lite med Carro och sådr. Myspys. Väl hemma så tog jag bara ett glas vin och käkade lite middag med min sjukling till sambo innan jag typ dog av trötthet i soffan vid 23. Så igår gjorde vi verkligen ingenting. Lämnade inte ens lägenheten för att köpa mat. Lite tragiskt men va fan. Kollade på mellon, och Pitch perfect och sen gick vi och la oss typ. Alltså, vilken jävla skräll igår på mellon att Loreen åkte ut. Sist hon var med vann hon hela skiten och nu kom hon inte ens till final. SKRÄLL. Vet i och för sig inte riktigt vad jag tyckte om hennes låt men den var ju sjukt cool, verkligen Euphoria-känsla fast verkligen med mer Statement, haha. 
 
Hur som. Idag är det söndag. Jag ar varit vaken ett par timmar och sitter just nu framför TV:n och kollar på vasaloppet, ganska stört med tanke på att jag verkligen inte är intresserad. Kom på nu att jag hade ju faktiskt kunnat kolla på Nyhetsmorgon i 2 timmar, men det är lätt att vara efterklok. Alltså haha, förlåt men fan vad dum jag är!! Lite ironiskt faktiskt. Jaja, jag fick ju i alla fall äta en risifrutti. Och det är ju verkligen inte fy skam!
Hallon/Rabarber, verkligen sjukt god! Recommend!
 
Ja, annars då? Har mailat SD och F! ännu en gång angående mitt examensarbete... Skickade mail i tisdags men har inte fått svar, så skickade idag igen och på facebook! Så hoppas jag får svar denna gång i alla fall. Känner liksom att jag behöver komma igång med det där jävla examensarbetet nu alltså! Vill i alla fall ha lite material så jag har möjlighet att göra något. Får ju lite panik av att bara sitta och inte göra någonting. Men men, annars får jag väl typ tänka om igen eller något. Eller försöka hitta material som skulle kunna funka på deras hemsidor. Vi får se. Nej nu ska jag ta och äta upp resten och kolla om det är något kul på TV. Har ju även en del inlägg jag skulle kunna preppa för uppladdning här på bloggen. Typ recept och sådär- Hade veggovecka för 2 veckor sedan när L var på kurs i Göteborg, så tänkte fixa i ordning det kanske. Vi får se. Vi hörs, pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0