Förlåt för att jag är sämst

Alltså seriöst. Jag har typ levt i en plugg- och jobbubbla de senaste veckorna. Har haft sjukt mycket att göra i skolan och det i kombination med jobb när jag har känt att det har funkat utan att det ut allt för mycket över skolan. Så ja, jag har helt enkelt inte haft tid att uppdatera något. Har inte hänt så mycket kul saker heller för den delen. Jag kämpar på med mitt nyårslöfte om eyeliner, har varit på julklappsbyte med mina pinglor (jag vet, sjukt sent, men vi harinte haft tid innan) och ja, sen är det skolan såklart. Alltså förra veckan hade jag 2 stora inlämningsuppgifter, 2 redovisningar, 2 slutinlämningar och 1 tenta som skulle in. Kaos säger jag bara. Och efter att jag var tvungen att hoppa in och jobba i lördags åkte jag och L iväg till stugan för att fira min morbrors födelsedag som fyllde 50 i lördags!
Måste bara ge en stor shoutout till Bryggans pizzor allt. Det var fan den godaste pizzan jag ätit typ. Den jag tog var det kyckling, bacon och kantareller på, tillsammans med en örtaioli. Så jävla god. Recommend!
 
Ja, det var väl det. Idag så har jag den första dagen på typ hur länge som helst som jag inte har någonting att göra. Inget krav på att jag borde plugga eller något sånt. Utan bara vara. Skulle egentligen ha städat och tvättat och sådär men jag orkar fan inte. Sov till halv 10 och sen har jag bara suttit i soffan och kollat på youtube typ. Så skönt. Ska dock diska innan Linus kommer hem. Men det är väl det. Nu ska jag ta och göra några inlägg. Har ju inte visat varken min juledition- eller decemberbox från glossybox. Så ja, det är väl det. Vi hörs, pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0