Bort med januarideppet

God morgon mina fina. Hoppas det är bra med er och att ni sovit gott. Själv hade jag en jättemärklig dröm och var jag som vanligt uppe med tuppen imorse. Hade väl egentligen velat sova tills jag vaknade imorse men kände bara att jag inte hade "tid" med det. Egentligen borde jag analysera ett tal tills på tisdag, såhär på min enda lediga dag, men jag har inga böcker hemma så det blir lite svårt. Så, ja, jag fick ta och tvätta istället. Kände inte att jag hade några som helst roliga rena kläder. Besviken över att jag inte hittade något kul som jag egentligen ville använda i smutstvätten heller. Men nu blir det ju rent i alla fall... Sen så vid 12 ska jag iväg och luncha med Lovisa och Michaela. Ångrade nästan lite att jag gav förslaget igår för jag hade verkligen tänkt att jag skulle gått iväg och köpt mig ett nytt gymkort och tränat idag. Men får köpa det imorgon istället.. Måste verkligen ta tag i träningen nu alltså. Får ju lite panik. 
 
Ja, det var väl det. Jobbade igår och i förrgår också. Upplärning i stängning. Det har gått bra, så det är schysst! Ska jobba stängning hela helgen när alla andra är och har skitkul på Specsavers årliga kickoff för hela Specsavers Sverige. Men så blir det när man är ny och timmis! Får förhoppningsvis åka nästa är istället. Men jag får ju pengar i alla fall och det är ju verkligen inte fy skam! 
 
Ja, annars då. Lider typ av januaridepression så var och köpte D-vitamin innan jobbet i tisdags med förhoppningen att humöret ska bli glatt och på topp igen. Passade även på att köpa solboost i hopp om att slippa det där förbannade soleksemet. 
 
Nej nu måste jag gå och kolla till tvätten, pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0