Glossybox - Pink Diamond

Hej på er! Hoppas ni haft det bra sen sist vi hördes av. Jag är sämst, jag vet. Tar knappt några bilder eller bloggar i huvud taget, men jag har mycket just nu. Eller nu är det ju i och för sig ganska lugnt. Skulle egentligen sitta på bussen på väg tillbaka till Västerås just nu men när vi kom fram till skolan frågade vår lärare om det var okej att vi sket i eftermiddagspasset. Det tackar man ju inte direkt nej till. Även fast jag ärligt talat tycker att det är lite drygt då jag faktiskt hade vart och fixat matlåda igår efter jobbet och tagit med mig till skolan. Gick även till skolan imorse för att slippa ha med mig cykeln för L skulle plocka upp mig, osv. Så, lite drygt. Men ändå. Dumt att klaga. Och eftersom mitt liv inte är så kul och intressant att blogga om just nu så tänkte jag visa er decemberboxen, bättre sent än aldrig som man brukar säga. Januariboxen borde dessutom komma nu i veckan. Vi får se helt enkelt!
 
Måste bara börja med: HUR SNYGG ÄR INTE BOXEN?! Dör snyggdöden. Synd att min så kallade sambo slänge boxen bara............ Och alla andra boxar som jag hade sparat för att få användsing för vid senare tillfällen. Fan vad arg jag var alltså. Men ja, han städade ju i alla fall hela lägenheten så jag ska ju faktiskt inte klaga. Men ändå. Vart ganska så pjutt. Upptäckte det dessutom när jag skulle åka hem till Östersund, så det var kaos. Usch vad arg jag var alltså. Haha. Blir nästan irriterad bara jag tänker på det. Elle okej. Jag blir irriterad. För den var verkligen så himla fin. Bajskorvslinus alltså <3. Nå väl! Tillbaka till ämnet! Är även väldigt nöjd med denna månadsbox. Två superboxar i december, kan u inte bli mycket bättre! Och detta fick jag med:
Ett torrschampoo från d:fi, ett läppstift i färgen Bossy från MDMflow, ett nagellack från Glam of Sweden, en 3-i-1 kröm från Thisworks och till sist en handsalva från Burt's Bees. Och förlåt för en inte så ingående beskrivning av produkterna som jag vanligtvis brukar ge, men förklaringarna till alla produkterna som följer med boxen åkte även dem med i sopkorgen.. Men ja. 
Prova du också och hjälp mig samla glossydots: https://gbx.to/r/SECI=MjI5ODk0
 
Och då kanske ni undrar vad glossydots är? Jo, det är poäng som man får när man svarar på enkäter om vad man tyckte om produkterna i boxen och uppläggningen av månadens box samt om man värvar en vän. När man sen samlat ihop 1000 glossydots så kan man beställa hem en gratis box. Bra va?
 
Nej nu ska jag ta och klä på mig vanlig kläder igen, alternativt diska upp resten, alternativt internetshoppa. Ikväll ska vi på visning, det blir kul. Det börjar fan närma sig nu! Ha det bäst. Pusspåer<3
RSS 2.0