Köpte hem lite vår

God eftermiddag mina fina! Hoppas ni haft en fantastisk onsdag so far. Själv skulle jag ha sovmorgon men kunder verkligen inte somna om efter att Linus klivit upp så jag tror jag klev upp typ 07.20.. Kanske kan sova imorgon istället? Vi får se. Hur som. Idag har jag varit och tränat blev 1h och 15min cykel och det tog mig ca 2,7mil. Helt okej ändå. Väl hemma åt jag en matlåda, en riktigt god matlåda om jag får säga det själv, och sen blev det en dusch. Och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Naken inlindad i en filt med ett lätt slag av panik över mitt examensarbete. Vet fan inte vad jag ska skriva om. Eller snarare hur ajg ska formulera det så det blir något som jag kan skriva om.. Gosh. Men det löser sig nog. Hoppas jag. Har ju 2 timmar på mig att komma pånågot kul innan L kommer och plockar upp mig. Vi ska till Vångsta en sväng för han ska kolla om några grejjer till bromsarna på mercan kommer funka. Får se om vi äter där eller om vi åker hem hit igen. 
 
Och vet ni vad! Vet inte om jag skrev förrut att jag ibland får lite dåligt samvete över att jag typ aldrig helstädar lägenheten..? Men, igår gjorde jag det i alla fall! Blev superfint och fräscht. Köpte även blommor och två trisslotter till my love of my life. Ibland får man till det alltså. Så skönt med lite vårkänslor, särskilt när det gått och blivit pisskallt ute med typ -10 grader. Brr!
Fina va?!
 
Nej nu ska jag försöka skriva något. Funderar också på om jag ska sminka mig. Är ju ganska kul och det kändes som att det var ett tag sen. Typ i fredags kanske. Alltså, måste nog bara visa min power-eyeliner sen i fredags!! Sjukt nöjd. Men det får bli en annan dag. Pusspåer<3
Eleonora Adriana ♥
2017-02-08 @ 21:03:12
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/

Fina!

Svar: Tack, älskar vårblommor!
Renée Jedefeldt
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0