Glossybox - The Marble Box

No time no see with the Glossyboxes! Så himla myucket jobb och skola hela tiden att jag har inte suttit vid datorn på typ 300 år och om jag har gjort det har jag försäkt få fram information om mitt examensarbete. Men nu så. Här kommer i alla fall Januariboxen, lite sent jag vet. Men ändå. Ni kan ju trösta er med att boxen är sjukt snygg i alla fall. Älskar alla dessa specialboxar!
Hur lyxig ser den inte ut?! Och dessutom med spa-tema. Love, love, love! Vad är allt nu då? Jo: Ögonkrämen "Eye Love" från Oolution, en facebrush från Spa to You, en balsamspray från Gliss, en grym ögonskugga från Hot Makeup (jag använder den faktiskt som highlighter(!!) sjukt fin) och till sist en superlyxig ansiktsmask från Masque Bar
 
Prova du också och hjälp mig samla glossydots: https://gbx.to/r/SECI=MjI5ODk0
 
Och då kanske ni undrar vad glossydots är? Jo, det är poäng som man får när man svarar på enkäter om vad man tyckte om produkterna i boxen och uppläggningen av månadens box samt om man värvar en vän. När man sen samlat ihop 1000 glossydots så kan man beställa hem en gratis box. Bra va? 
 
Pusspåer godingar! <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0