Förra veckan

Alltså ni vet ju att jag skrev om att jag blev tokig av att inte ha något att göra på dagarna och verkligen, verkligen, verkligen ville ha ett jobb? Guess what! Jag ska nart åka iväg till Erikslund och ha mitt första upplärningspass i infodisken!! Följt av jobb hela helgen!
 
SÅ kul! Och ännu roligare blev det att efter typ 1h efter att jag skrev på kontraktet fick jag mail från en tidigare arbetsgivare och fick en förfrågan om jag ville börja med ett nytt uppdrag för dem. Men ikke! Nej jag är verkligen så himla nöjd! Och denna arbetsgivare verkar vara riktigt, riktigt bra. Som dessutom är medvetna och framförallt respekterar att de har med studenter att göra. Med förståelse för att man ibland har mycket i skolan och sådär. Det änns verkligen bra! Jag tror dessutom att det kan vara ett riktigt kul extraknäck! Få träffa och prata med massor av olika människor varje dag och sådär. Så spännande! 
 
Ska som sagt ha mitt första upplärningspass idag så vi får se hur det går. Har även upplärning imorgon förmiddag för att sedan köra heeelt själv på söndag!! Men det går nog bra. Jag ska ta med mig ett block och skriva upp allt man kan tänkas veta så det löser sig nog. Önska mig lycka till!! Pusspåer<3
RSS 2.0