Provjobb -> jobb

Hej på er! Hoppas allt är lika bra med er som det är med mig, för med mig är det verkligen superduperbra! Klev bra precis upp och sitter nu och sippar på min första kopp kaffe för dagen. Jag beröttade ju att jag skulle provjobba på specsavers, vilket jag gjorde igår. Och jag tycker att det gick bra! De var supersnälla och trevliga och kunderna hade väldigt stort överseende med att jag var ny på jobbet. Det var som den nyaste tjejen som var där igår sa att det är ett ganska speciellt jobb, det är inte bara att sälja en tröja, så det tar väldigt lång tid att verkligen lära sig allt. Alltså helt sjukt, för att anmäla en kund ankommen måste man klicka sig fram typ 10 gånger. Kanske inte låter så mycket bara sådär, men det är ganska mycket faktiskt. Så det lärde jag mig + att göra "för undersökning" till optikern, byta ut "kuddarna" på glasögonen och sen lite småsaker med ordrar och sånt. Men det var kul i alla fall. Och de verkade tycka att jag gjorde ett helt okej jobb också, för jag ska jobba torsdag lördag nästa vecka också! Så glad. Mindre glad över att berätta för min andra chef där jag jobbar 2 pass bara... Men men.
 
Och vet ni vad? Igår när jag satt på bussen på väg hem så ringde jag Linus och vi pratade lite och sådär. Lite om vad vi skulle äta och sen att vi verkligen behöver städa lägenheten för det såg ut som ett rent helvete. Så säger jag att vi kan ju mötas på parkeringen så åker vi iväg och köper något på en gång och Linus bah "Ja jo, det kan vi ju göra. Eller förresten, du måste nog komma upp direkt ändå." Så kommer jag upp och går in och han har städat hela lägenheten. Alltså, heeela lägenheten och diskat. Alltså den genuina lyckan jag kände i hela kroppen är obeskrivlig.
 
Något som också var kul var att jag hade fått ett paket när jag kom hem. Beställde ju en massa saker från Wish för ett par veckor sen och det var det första av x antal till paket som hade kommit!
Så det första paketet innehöll "beauty blenders", jag kunde ju bara inte inte beställa hem ett gäng när de bara kostade 41kr när 1 äkta kostar 199kr. Ingen kan ju ha missat trenden kring dessa godingar, så dessa ska jag testa om bara en liten stund!
 
Men nu är det dax för frukost! Kom även på att fan, mitt hår ser ut som skit och jag har inte duschat än, hehehehe. Pusspåer<3



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0