Favorit

Long time no see, again. Har haft fullt upp med allt vad skola och jobb heter med allt som hör där till. Fick hade dessutom besök av min fina vän Moa i helgen! Väldigt passande med tanke på att Linus skulle iväg till stugan hela helgen (en annan femma var ju att han kom hem redan på lördag kväll istället för igår). Men det var riktigt trevligt i alla fall. Så efter jobbet åkte jag och hämtade Moa på stationen och sen så åkte vi och handlade lite innan vi gjorde oss i ordning för en middag på stan följt av några drinkar på krogen med Michaela och Lovisa, mina bästa kompisar här ifrån liksom. Sen på söndagen så chillade vi bara och åt kebab, typ. Så skjutasde vi henne till stationen imorse innan L började jobba. 
Ja det var väl det närmsta, annars så är det väl gratis fika från Rosenhill och en arg lapp från Lovisa som hon satte på en bil som hade parkerat som ett arsle. 
 
Så ja, det var väl det roligaste som hänt i mitt liv hittills. Men det är inte fy skam minsann! NU ska jag plugga, Pusspåer<3
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0