Variation på frukostfavoriten

God morgon mina fina! Hoppas att ni haft en panghelg. Det har jag! Festen i lördags var faktiskt riktigt rolig och det vart väl ganska så mycket vuxensaft så jag mådde minst sagt som jag förtjänade igår... Men det gav sig ganska så snabbt som tur var. På kvällen så åkte vi till Lovisas föräldrars hus och käkade pizza och badade utomhus jacuzzi, riktigt jävla schysst faktiskt! Lite tråkigt att det inte vart riktigt varmt i vattnet bara och min calzone kändes lite slemmig typ. Men jag tror nog att det kanske ska börja bli min grej. Calzone är fan schysst. Eller bara börja inbaka saker. Typ en inbakad capricciosa eller hawaii, vilken jävla dröm alltså. Men då måste nog svampen vara färsk.. Hur som. Det var schysst i alla fall.
 
Idag ska jag ta mig till skolan ännu en gång, i hopp om att bibliotekshelvetet har öppet. Blir fan tokig om det har stängt. Vet inte riktigt hur jag ska göra med lunch och sånt där dock. Men det löser sig säkert. Får kanske springa in på kåren och köpa en macka innan eller något. Fan, måste verkligen handla så jag kan äta matlåda. Så jävla dyrt att alltid äta ute. Tur at jag åt en god och mättande frukost i alla fall!
Keso, blåbär, valnötter och lite honung, MUMS!
 
Idag då. Som sagt. Tentaskrivande på G och sen så ska jag till mormor och äta middag och hämta min ena lägenhetsnyckel. Linus har ju lyckats glömma sin i hans sommarstuga i Dalarna 30 mil bort... Och ja, jag har påpekat hur extremt korkat det är. Men hans farfar skulle väl dit om ett par veckor, bara att hoppas att han hittar nycklarna då. Ja det var väl det. Nu ska jag äta frukost och fortsätta kolla på Nyhetsmorgon innan ajg måste kila till skolan. Hoppas att ni får en kanonmåndag. mPusspåer<3
RSS 2.0