Tröttmössa

Alltså jag är så himla trött idag. Och har huvudvärk. Vet inte vad det beror på. Tror jag lider av vätskebrist typ. Är konstant törstig och dricker inte alls så bra som jag borde. Måste verkligen köpa vätskeersättning. Men ja, trött. Och har inte en enda ledig dag nästa vecka. Imorgon är min sista lediga dag på 8 dagar. Gosh. Hur ska det gå. Men men, är huvudet dumt får kroppen lida. Nej men usch så mycket gnäll det var nu. 
 
Gårdagen var supermysig med middag på stan med tjejerna och sen kvällsmys i Lillhärad. Trot eller ej, men jag hade till och med klänning på mig igår. Tog dessvärre inga bilder på något.. 
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ryktet sa igår att vi typ skulle bygga lego i Lillhärad ikväll men jag vet inte. L är i Vångsta som vanligt, vet inte när han kommer hem heller för den delen. Helt ärligt vet jag inte om jag har lust att göra något annat än att ligga i soffan i min hoodie under min superstora supermysiga Primarkfilt idag heller. Kanske ångrar mig till kvällen, vi får se. Men än så länge blir det soffläge. Vill färga mitt hår också. Dumt att jag tvättade håret imorse.. Lätt att vara efterklok som man brukar säga. Nu ska jag fortsätta att kolla på massa repriser på TV'n. Pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0