New haircoloooor

Hej på er! Hoppas ni har haft en hittills helt okej måndag! Jag var fruktansvärt trött när jag vaknade imorse och kände innan jag ens klivit upp att jag längtade tills jag kom hem igen och ja, det är otroligt skönt att vara hemma igen! Så fick jag en glad överraskning när jag skulle till att låsa upp min lägenhetsdörr, nämligen månadens glossybox!! Men den pratar vi om någon annan dag!
 
Som jag sa i lördags så sa jag ju att jag ville färga håret men att jag hade tvättat det på morgonen. Men så var vi där i Lillhärad och jag berättade om min lilla morgontanke och Elin brister ut "men vi göre!!". Så ja, vi åkte iväg till Ica och köpte hårfärg och färgade mitt hår helt enkelt. Jag tog Loréals toning som vanlog och denna gång valde jag(vi) Casting Crème Gloss nr 500, en ljusbrun färg. Vet inte riktigt om jag tycker att den var så himla ljusbrun men aja. Nu såhär två dagar senare när jag vant mig är jag ganska så nöjd!
Före                                                                                    Efter
 
Vart typ ledsen när jag såg hur tråkigt mitt hår såg ut innan.. Kul med en uppfräshning! Ville verkligen bli av med det blonda längst ner i topparna så det var skönt. Äntligen gjort. Nej nu ska jag kolla på lite vloggar, komma på lite recept, kanske diska och läsa lite kurslitteratur. Pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0