Myslördag

Hej på er! Hoppas ni hade en bra fredag igår. Själv satt jag i skolan hela dagen med AnnaSara och skrev på en hemtenta för att sedan fara ut till Lillhärad och äta kebab och kolla på idol med Linus, Lovisa, Jonatan, Michaela och Elin. Superschysst! (Y)
 
Så idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Linus åkte till Vångsta imorse och skulle leta fram några delar till hans 940 som han ska sälja. Och jag har "mysduschat", alltså med hårinpackning och ansiktsmask. Provade den jag fick med i min glossybox från the body shop. Alltså vilken mask! Man kände verkligen att den gjorde rent enda in till benet typ, haha. Gjorde faktiskt lite ont i början men det gick över ganska så snabbt. Men denna kommer jag absolut köpa och ha hemma när mina andra masker tar slut. 
Alltså är det bara jag eller har inte jag sjut svullna ögonlock idag? Fattar inte vad som hänt.. Och ja, jag har hårinpackning i, det är därför håret ser ut som skit.
 
Hur som. Idag ska jag köpa en bok 14.15 på stan, skicka och hämta ett paket och sen ska jag iväg på 75års kalas vid 16 för Linus morfar. Sen ikväll får vi se vad som händer. Det är ju ändå så mycket bättre ikväll så något har jag ju ändå att göra! Nu ska jag upp till Ica och hämta och skicka paket! Pusspåer<3
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0