Saffranskladdkaka med mitt bakretard

God fortsättning! För visst säger man det efter julafton? Eller är det efter nyår? Har noll koll. Det lät ju ganska så bra i alla fall. Hoppas ni hade en toppenfin julafton igår. Vi hade det bra. Mycket familjära jobbiga känslor som kommer upp här, men man lär sig ju att man överlever, så det går ändå rätt så bra. Fick bara julklappar som jag önskat mig, så det var ju helt klart lyckat. Eller vad man nu ska säga. Fick bland annat en spegel att hänga på dörren och tre tavlor. Fattar dock mig inte riktigt på mitt val av en tavla.. Men ja, det är ju mellandagsrea imorn så.. Hahaha. 
 
Hur som. Eva och Bobbo kom hit på fika idag och då hade mamma lovat att jag skulle baka saffranskladdkaka, så sagt och gjort. Jag och mitt skelande lilla bakretard slängde ihop en saffranskladdkaka med lite rårörda lingon och vispgrädde till fikat. Så himla gott. 
Jag använde mit utav Mildas recept på saffranskladdkaka. Var supergott. Freestylade lite och hade på mandelspån på bara, blev både snyggt och gott. Och till 3dl lingon hade jag 1dl socker. Verkligen supergott att bryta av till den ganska så söta saffranskladdkakan. Recommend!
 
Puma var också nöjd, men hon fick bara slicka av vispen innan saffranet åkte ner och sen visparna till grädden. Nej men, detta är verkligen något som jag kan rekommendera er alla att göra. Så himla gott. Nu ska jag kolla på youtubeklipp. Pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0