Mot hemåt

God morgon godingar! SItter nu på tåget och är påväg hem til Västerås igen. Är beräknad att vara framme i Västerås 15.30, så det blir schysst. Måste vänta på tåget till Västerås i 1h och 15min i Stockholm bara, lite drygt. Men ringde till Bettan igår så hon kommer och gör mig sällskap över en fika på centralen. Mysigt värre!
 
Det har varit så skönt att vara hemma också. Ångrar mig att jag inte bokade en ombokningsbar biljett så jag kunde åkt hem moron istället bara. Blev lite väl kort. Men men, det är lätt att vara efterklok som man brukar säga. 
 
Nej nu ska jag ta mig en starbuckskaffe och eventuellt plugga lite. Sjukt bra internet på tåget faktiskt. Och jag som inte ens hade räknat med att ha något i huvudtaget. Lyxig överraskning kan man ju lugnt säga! Mindre lyxig överraskning att platsen jag bokade åker jag bak och fram i. Blir så sjukt lätt åksjuk då. Bytte dock plats till den mitt emot men vi får väl se hur länge den är ledig. Konduktören sa att den skulle vara helt ledig och att det var den breve som var upptagen men vi får väl se. Hon verkade lite trög och dryg så jag har inte allt för förhöga förhoppningar. Hoppas inte den breve mig är dryg och bah "jag har bokat en där platsen". Då blir det fistfight som Gunilla Persson skulle ha sagt. Haha. Vi hörs, pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0