Bytt namn

Hej på er. Hoppas ni har haft en bra vecka hittills med inte allt för mycket stress över att alla klappar inte är inhandlade än. Själv blev jag faktiskt klar för typ 2 veckor sedan, sjukt stolt faktiskt. Brukar alltid vara ute i sista minuten annars. Sprang och köpte Linus julklappar till hans förläldrar idag bara. Men det var ju som inte mina, även fast vi ger dom tillsammans. Hur som. Jobbdag idag, kom ganska så nyss hem, väntar på att pizzan ska bli klar i ugnen bara. Vi körde en latvariant och köpte fryspizza. Ska bland annat prova den här nya med surdeg! Hoppas den ör schysst.
 
Annars på jobbet idag så gick det bra. Har faktiskt börjat göra lite egna beställningar på enkelslipade glasögon och det går till och med nästan bra. Liten överdrift, men den sista jag gjorde gick bra i alla fall. Haha. Lite kul också. Jag jobbar ju ändå på Specsavers och kränger glajjer och sånt, men det tog mig 1 och en halv arbetsdag innan jag såg att jag fått en egen namnskylt, haha! Så nu heter jag inte "Ny På Jobbet" längre. Ganska stört och lite sjukt men känns riktigt bra!
Visst är den fin?
 
Känns i alla fall riktigt bra! Men nu ska vi äta pizza och kolla på film. Får se om jag hinner packa ikväll eller om jag får göra det imorgon bitti. Det visar sig helt enkelt. Imorgon får jag äntligen åka hem och krama om mamsen. Lyckan alltså <3. Pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0