Glossybox - Christmas Sparkle

Gud månaderna går så himla fort så det känns som att jag får nya glossyboxes hela tiden! Men det är ju bara kul i och för sig! Älskar att komma hem och se en svart påse hänga på dörren. Kan dessutom ha råkat beställa hem Jul Edition-boxen, så kommer alltså få två stycken nu i december! Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta med den hem till Östersund och öppna den där som en julklapp till mig själv eller inte. Kan ju vara en kul idé faktiskt. Hur skulle ni ha gjort?
 
Hur som, månadens tema var Christmas Sparkle och jag älskar även denna månadens box utseende! Så himla kul att de senaste månadernas boxar har varit specialdesignade! Mindre kul att jag egentligen inte har plats att ha dem någon stans bara, haha.. Men jag får lösa det på något vis, här kommer boxen: 
Vad innehöll den då? Jo, en ekologisk handkräm från ett samarbete mellan Apoteket Hjärtat och Ica, The Body Shops juledition body butter "spiced apple", en jumbo eye pencil i färgen"Bubble 07" (typ en khaki-grå, skitsnygg) från De Bruyère Beauté, en face scrub från La Theorie des Volcans och till sist en rengörare för sminkborstar från HotmakeupProva du också och hjälp mig samla glossydots: https://gbx.to/r/SECI=MjI5ODk0
 
Och då kanske ni undrar vad glossydots är? Jo, det är poäng som man får när man svarar på enkäter om vad man tyckte om produkterna i boxen och uppläggningen av månadens box samt om man värvar en vän. När man sen samlat ihop 1000 glossydots så kan man beställa hem en gratis box. Bra va? 
 
Ja, det var månadens box det! Och som sagt, hur skulle ni ha gjort med jul-edition boxen, ta med den hem och öppna på julafton eller öppna när den kommer? Fick sms härromdagen att den var skickad och ska komma nu i veckan! Pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0