Lunchtips!

Kom precis in efter en promenad. Så himla skönt att jag kommit igång med den rutinen igen. Blev ju som ingenting under Linus semester och det märktes.. Om inte annat på byxorna. Alltså fyfan. Nu är det jag som kommer back on track igen alltså! Det är en tjej hemma som har kört på Kayla Itsines BBG-program och har verkligen fått sjuuuka resultat. Så jag tror faktiskt att jag ska prova på det. Provade ju på 90 days body-challenge i våras och beställde hem en massa pulver för 1700kr (jag vet, svindyrt) och man skulle ju få ett träningsschema och en egen coach. Alltså, visst. Jag fick en coach, en superbra en också. Men jag behöver ett schema. Som jag också bad om men inte fick. Total waste of money and guess what? Jag gick upp i vikt under de där 90 jävla dagarna. Kilona jag hade gått ner på egen hand innan jag började gick jag upp under den tiden och då ska det ändå vara något jävla träningstjohejjs. Nej ett jävla jippo, det var vad det var. Så nu sitter jag här, tjockare än någonsin med ångest. Typ. Haha. Eller nä, inte typ. Men inte med ångest heller. Hur som, BBG i alla fall. Det är ju styrketräning blandat med powerwalks varannan dag. Tror det kan passa mig. 
 
Och nu när jag varit ute och gått mina dryga 6 kilometer är det ju såklart dax för lunch! Och jag säger bara pasta, grädde, lök, kyckling, svamp, lite buljong och mejram +lite parmesan. Min nya favorit! Tycker att det är så himla gott! Och så lätt att bara slänga ihop! Detta rekommenderar jag verkligen, både som supersnabb lunch och som middag. Perfekt i matlåda också! Häll i en liten skvätt mjölk bara, så har du en "nylagad" kämig och god matlåda också. Ibland kan ju krämiga pastor bli supertråkiga och torra i matlåda, men lite mjölk gör susen. 
Men, hur gör du då? Koka upp pastavatten. Skär 1 förpackning kyckling i bitar och hacka 250gr svamp och 1 gul lök. Hetta upp en kastrull och fräs på först kycklingen och sen när den alldeles strax är klar har du i grönsakerna och låter dem stekas med tills de blivit mjuka och fina. Ta ½tärning kycklingbuljong och ½tärning svampbuljong och smula ner. I med 1msk mejram och på med ca 3dl grädde. Låt sjuda medan pastan (ca 250gr) kokar. Smaka av med salt och peppar (jag hade även i lite cayennepeppar för en liten extra touch). Riv ner 1dl parmesan strax innan pastan är klar. Vänd ner pastan. Ät och njuuut!
 
Det är verkligen så himla gott och enkelt att göra. Vet inte vad det är men jag har fått någon sjuk dille på mejram och kyckling. Så sjukt nice. Hoppas ni tycker att det är lika gott som jag! Pusspåer<3
RSS 2.0