Eftermiddagstur på stan

Efter att ha suttit inne och kollat på 7 avsnitt av Morran och Tobias i finvädret så fick vi alla tre lite dåligt samvete och tog oss ut på en eftermiddagstur. Rebecka hurtbullade på och tog sig en springtur medan jag och Chrille tog oss en sväng om på stan! Kikade bland annat i diverse souvenirbutiker efter något kul att ta med sig hem både till sig själv eller någon annan. Hittade två saker som jag inom en snar framtid kommer att köpa, eller egentligen tre. Men det är bara en av sakerna som jag verkligen snart kommer att köpa. Nämligen en ny kaffemugg. Muggen jag har här är typ en stulen mugg från Mc Café, skitliten och känns rätt tattig, så varför inte passa på att köpa en fin "Köln"-mugg som ajg dessutom kan ta med mig hem? Sen hittade jag även en julklapp till min kära morbror också ;) Kikade också på en ny plånbok då min börjar säga upp sig. Blir nog en Michael Kors, av äkta modell denna gång. 
Den klassiska shoppar-selfien, eller är det en groupe?
Hittade även ett vykort som man inte riktigt vet om det är seriöst eller inte. För Köln är ju allt annat än "sooo beautiful".
Väl hemma där runt 20 så värmde vi oss en varsin matlåda och gjorde grammatikläxan. Nu är det Tyska Morden i Midsommer som gäller! Riktigt dåligt faktiskt :) Pusspåer<3
RSS 2.0