Kap

Min lediga vecka är snart över och det känns rätt okej ändå. Vi hade grillkväll här på Bolna igår med en massa gött och alkohol. Så, ja, vi hade väl som ett litet stråk vi här å, ett gratis sådant! Verkligen inte fy skam det inte! Att det sen bara blev en timmas sömn inatt var ju en annan femma, haha! Men dagen har gått förvånandsvärt bra! Kan ju bero på de sjuka mängderna med vatten jag drack innan jag gick och la mig tillsammans med en vätskeersättningstablett. Men men. 
Så nu sitter jag i (snart min alldeles egna superstora) säng och äter torkade tranbär och dricker morotsjuice efter att ha städat undan efter gårdagen (y). Tror jag ska ta och kolla klart ett avsnitt Band of Brothers snart annars blir det nog sängen. Sjukt trött. Mina tranbär är förövrigt typ världens kap! Var till affärn för någon dag sedan och då hittade jag 2 för 39 på nötter och grejjer! I'm in heaven! Så blev två påsar cashew, en påse tranbär och en påse med pinjenötter! Så jäääkla gott alltså! Och inte nog med det hittade vi Pierre Robert-sportkläder för sjukt bra priser! Failade dock som fan när jag först tog ett två-pack med sportbhar och sen ett paket med vad jag trodde innehöll en sportbh och ett träningslinne. Det visade sig att det också var två sportbhar och att jag lyckats tagit fel paket trots att jag var så noga att kolla att det var linne och bh. Men men, shit happens, fick ju 4 sjukt sköna sporttoppar för under 300kr i alla fall! (y) Så känner mig ändå nöjd! Invigde en utav dem idag faktiskt! ;)
Ja annars så har det väl inte hänt något speciellt. Mer än att jag skrivit på och skickat in kontraktet till min lägenhet i Våsterås nu! Känns rätt schysst ändå. Men är galet nervös.. Samtidigt som det ska bli otroligt spännande! Nog om det nu! Nu ska jag ta och äta lite fler tranbär, lyssna lite på musik och sen skiter jag nog i BoB och sover istället! Ska bli så fruktansvärt skönt att vara sen imorgon så jag verkligen kan få sova ut! Lovely! Nej nu är det dax, pusspåer<3
 
RSS 2.0