Sveriges bästa uppdaterare

Haha, hej hej bloggéeen. 110 år sedan jag var här sist nu tror jag. Har verkligen hunnit med en hel del sen jag uppdaterade sist. Typ som att ha kommit hem från Norge, flyttat till en helt ny stad(nästan i alla fall), "börjat" skolan, eller ja, i alla fall börjat med nollningen så dyngfylla är vad som står på schemat nu i två och en halv vecka typ. Men jäklar var kul vi ska ha under tiden alltså! :)
Men ja, jag åkte i alla fall hem från Norge den 8/8, min fina familj och vänner blev minst sagt överraskade då det inte var någon som visste att jag kom hem! Förrutom Jenny och mina fina PSS-kompisar då! Så det var riktigt kul. Så var jag hemma och drev omkring i ca 2 veckor sen så åkte jag ner till Västerås. Varit på IKEA 3 gånger på 4 dagar och flurat. Cyklat omkring på äventyr och haft mig. Men jag tror jag kommer trivas bra här. Lovar, observera, lovar, att lägga upp bilder på lägenheten! Säger dock inte när ;) Men allt är inte klart riktigt än heller så. Får matbord och stolar nu efter helgen och sådär då min snälla morbror ska fixa ett bord åt mig! Så det ska bli fruktansvärt skönt att få det på plats. Nog för att soffan är skön men det är lite tröttsamt att sitta i soffan och äta alla måltider vid ett laptopbord.. Men annars så!
Woopwoop! :D
Träffade då min klass första gången igår. Tror det är ett rätt skönt gäng ändå. (y) Så igår hade vi första nollningsdagen, eller ja, rookieperiodsdagen som det kallas här. Galet kul. Grillade korv, drack lite och hade tävlingar och lekar i gruppen och med de andra linjeföreningarna! Hade bland annat backrace. Vilket innebär att det är 5st som ska dela på en platta med 33:or. Fyfan säger jag bara. Det var inte kul. Eller jo, det var det, men det var kämpigt på slutet! Men jag och grabbarna klarade oss fint och jag tror vi kom tvåa faktiskt. Fast ärligt talat så har jag ingen som helst koll. Jag vet bara att jag vart fullare och fullare på vägen hem och att jag var dyngrauk när jag skulle på toan i natt efter att jag sovit ett par timmar. (y)
Så idag har man väl vart lite småseg. Har dock fått beröm från mina classmates som var imponerade över min insats i racet igår, haha! Är man från Norrland så är man! Men var på skolan 25 min efter att jag vaknat så det var rätt lugnt ändå! Har vart lite småföreläsningar hela dagen idag. Så jag och en klasskompis +en till tjej som min klasskompis känner var på dem och så gick vi en sväng på stan och bolaget, såklart. 
Ikväll är det Kår-premiär, vilket tydligen ska vara gaaaalet kul. Så vi har köpt biljetter dit så ska min linjeföreing träffas 18.30 utanför skolan och ha lite tokerier för oss! Saa dock eventuellt till tjejerna jag var med tidigare idag och förfesta lite, så det blir kul!
 
Nu ska jag ta och pallra mig in i duschen och sen ska jag på ica, har tydligen fått ett paket, vad nu det kan vara :s SPÄNNANDE! Hörs hej, pusspåer<3
RSS 2.0