Sakta men säkert!

Ingen kan ju i alla fall inte komma och påstå att jag inte gjort någon nytta det här lovet! Ännu en dag har jag tillbringat på körskolan, klarat av ännu en fas, samt min första teori och körlektion! bara 3 teorilektioner och 9 körlektioner kvar nu, wiho! Inte för att det är en garanti över att jag ska ha ett körkort för det men hoppas kan man ju alltid göra! Körlektionen gick i alla fall superbra och körläraren tyckte inte att det verkade som att det skulle bli några problem det här inte, så det kändes ju också bra! Hade ju vart lite gay om jag tyckte att det gick bra och inte han liksom, haha.. 
Sen igår kväll när micke var här fixade han så jag fick lägga om vinterdäcken till sommarfälgarna (eftersom de andra inte funkade) så det har vi vart och gjort ikväll. Tusen tack till er alla inblandade pojkar! Vad vore världen utan snälla pojkar egentligen? Tål att tänkas på!
Imorgon ska jag träna, hänga fett på stan med Sarah och lääär ju hänga lite mer fett på körskolan............. :) Måste dock läsa lite i boken också, så kanske kan skippa skolan och plugga hemma? Kan ju trots allt göra faserna hemma också ;D Fast då lär det ju dock inte bli av i stället. Äsch. Får se hur det blir! 
Nu ska jag i alla fall ta och plocka ur linserna! Det är en sak som är säker! Haha, pusspåer<3
RSS 2.0