Kameran vill inte som jag.

Hej på er! Ett tag sen nu jag skrev något känns det som? Men det var det ju egentligen inte... Men ändå! Hur som helst! Sitter för tillfället och ska plugga, har faktiskt skrivit klart hela min sammanfattning från mina anteckningar! Så känns bra! :)
Anlitade även några trevliga pojkar till kvällen!

Min dag idag har ju i alla fall varit som den varit... Helt meningslös typ! Gick upp och sumpade min sovmorgon för kemistödet 8.15, hade ingen engelska och sen ingen idrott, så jag hade kunnat tagit hemstudier på matten och inte behövt gå på skolan alls idag! Tur jag har min lilla plutt Marcus helt enkelt! :') På "idrotten" tog jag i alla fall med mig Johan hem till mig och hämtade min räkjnare som jag lyckats glömma hemma också! Så det var en trevlig stund följd av en kaffe och trocadero i Lyan! Efter skolan hängde jag med brudarna Matilda och Julia, vi sprang runt lite som förvirrade höns överallt, eller ja, jag var nog hönan... Haha! Men det slutade i alla fall med att jag kom hem med 3par trosor och en skjorta och ikke att förglömma bh och troror sen igår också! Men kameran vill inte som jag så bilder kommer senare, köpte fetaste trosorna i alla fall!! Neonrosa typ! :D Liiite mer rosa än min bh jag köpte för ett jäkla bra tag sen, men va fan, alltid något! :)
Hur som helst, när jag väl är på stan ringer Marcus och säger åt mig att sätta mig på 1an eller 4an, jahopp sa jag typ. Så bjöds det på stekt potatis och fläskfilé hos Elias! :D Riktigt jävla gött var det! och tro på fan så hann ajg med att läsa lite i kemiboken där å, är jag inte duktig så säg? :')
Men nu ska jag ta och lägga mig.. Ska upp tidigt imorgon med och sen är det jobb från 16.00. Kan ju bli spännande med tanke på att jag slutar 15.30. Men vi brukar sluta tidigare och så tror jag det går en buss 15.45 som jag kan ta! :) Men det ordnar sig!
Vi hörs, pusspåer<3
RSS 2.0