Månader sen!

Haha, tjejen som lyckas med allt! Första gången jag ställt alarm på telefonen sen skolan slutade och vad gör jag om inte försover mig?! hade ebstämt med Amanda att vi skulle in och träna till 11 så satte alarm på halv 10 men tror ni inte på fan att jag vaknar 10.18?! Och bussen gick 10.37! Så det var bara upp, klä på sig, packa väskan, hälla i mig en kopp kaffe och kuta iväg det! Men så fick jag vänta på bussfan också! ;) Är man inte snabb så säg!
Det var i alla fall riktigt skönt att få träna! Det var sjuuukt länge sen sist! Så var det jävligt gött att det inte var så jävla mycket folk där heller! Hatar att vara på gym där det är en massa spännisar... Och Golds i stan är ju som lite så.
Efter gymmet mötte jag upp Marielle och hennes kusin så har vi sprungit runt på stan några varv. Köpte ingenting #stoltchey. Men det var trevligt, sjuuukt länge sen jag träffade henne sist!
Gammal bild, men fungerar fint som utfyllnad idag kände jag (y)
Hur som helst, väl hemma tog jag och åt frukost, sådär vid halv 4 haha.. &nu ska jag väl bara vänta på amten och sen ska jag väl till Anna tror jag! :)
Men ma höres! Pusspåer<3
RSS 2.0