F for precis hem.

Så nu sitter jag här själv och har typ ångest för jag inte gjort någon tyska. Men men.. Får väl ta och göra den sen och sen soooova. Kommer bli sjukt skönt. Är riktigt trött faktiskt.
Vi har i alla fall haft det mysigt, som vanligt alltså :'). Han fick massage för han hade sån träningsvärk sen skoterturen igår och sen kollade vi på film. Beck - i stormens öga. Bra film!

Så ett litet filmtips där!

Ja annars har jag inte gjort så himla mycket ikväll, efter middagen ringde jag Fredrik och sa att han skulle komma hit och egentligen orkade han inte pga träningsvärken x) Men han kunde inte motstå frestelsen ;) haha. Ja så jag gick och duschade och sen när jag kom in i rummet ringde det för han skulle gå upp och duscka och sådär. Snacka om att ha tajming när man ringer för då hade jag precis klivit ut ur duschen typ :P Ja men i alla fall, var vid duschningen. Ja sen så kom han och jag klädde på mej och bytte lakan i sängen typ. &sen massage och film osv...
Och imorgon är det måndag och skola igen. Inte så himla sugen, känner mej slut och allmänt opepp typ. Men ibland måste man ju offra sig. Kanske blir piggare tills imorgon också, vem vet? Har typ mitt "föredrag" då om Henri Dunant. Så lär väl få ig- på det eller något xD Haha, nerå. Men nästan :)
Nu ska jag plugga tyska och svara på lite kommentarer. Sijatomårråw, pusspåer<3
RSS 2.0