Glossybox - Pink Diamond

Hej på er! Hoppas ni haft det bra sen sist vi hördes av. Jag är sämst, jag vet. Tar knappt några bilder eller bloggar i huvud taget, men jag har mycket just nu. Eller nu är det ju i och för sig ganska lugnt. Skulle egentligen sitta på bussen på väg tillbaka till Västerås just nu men när vi kom fram till skolan frågade vår lärare om det var okej att vi sket i eftermiddagspasset. Det tackar man ju inte direkt nej till. Även fast jag ärligt talat tycker att det är lite drygt då jag faktiskt hade vart och fixat matlåda igår efter jobbet och tagit med mig till skolan. Gick även till skolan imorse för att slippa ha med mig cykeln för L skulle plocka upp mig, osv. Så, lite drygt. Men ändå. Dumt att klaga. Och eftersom mitt liv inte är så kul och intressant att blogga om just nu så tänkte jag visa er decemberboxen, bättre sent än aldrig som man brukar säga. Januariboxen borde dessutom komma nu i veckan. Vi får se helt enkelt!
 
Måste bara börja med: HUR SNYGG ÄR INTE BOXEN?! Dör snyggdöden. Synd att min så kallade sambo slänge boxen bara............ Och alla andra boxar som jag hade sparat för att få användsing för vid senare tillfällen. Fan vad arg jag var alltså. Men ja, han städade ju i alla fall hela lägenheten så jag ska ju faktiskt inte klaga. Men ändå. Vart ganska så pjutt. Upptäckte det dessutom när jag skulle åka hem till Östersund, så det var kaos. Usch vad arg jag var alltså. Haha. Blir nästan irriterad bara jag tänker på det. Elle okej. Jag blir irriterad. För den var verkligen så himla fin. Bajskorvslinus alltså <3. Nå väl! Tillbaka till ämnet! Är även väldigt nöjd med denna månadsbox. Två superboxar i december, kan u inte bli mycket bättre! Och detta fick jag med:
Ett torrschampoo från d:fi, ett läppstift i färgen Bossy från MDMflow, ett nagellack från Glam of Sweden, en 3-i-1 kröm från Thisworks och till sist en handsalva från Burt's Bees. Och förlåt för en inte så ingående beskrivning av produkterna som jag vanligtvis brukar ge, men förklaringarna till alla produkterna som följer med boxen åkte även dem med i sopkorgen.. Men ja. 
Prova du också och hjälp mig samla glossydots: https://gbx.to/r/SECI=MjI5ODk0
 
Och då kanske ni undrar vad glossydots är? Jo, det är poäng som man får när man svarar på enkäter om vad man tyckte om produkterna i boxen och uppläggningen av månadens box samt om man värvar en vän. När man sen samlat ihop 1000 glossydots så kan man beställa hem en gratis box. Bra va?
 
Nej nu ska jag ta och klä på mig vanlig kläder igen, alternativt diska upp resten, alternativt internetshoppa. Ikväll ska vi på visning, det blir kul. Det börjar fan närma sig nu! Ha det bäst. Pusspåer<3

Bort med januarideppet

God morgon mina fina. Hoppas det är bra med er och att ni sovit gott. Själv hade jag en jättemärklig dröm och var jag som vanligt uppe med tuppen imorse. Hade väl egentligen velat sova tills jag vaknade imorse men kände bara att jag inte hade "tid" med det. Egentligen borde jag analysera ett tal tills på tisdag, såhär på min enda lediga dag, men jag har inga böcker hemma så det blir lite svårt. Så, ja, jag fick ta och tvätta istället. Kände inte att jag hade några som helst roliga rena kläder. Besviken över att jag inte hittade något kul som jag egentligen ville använda i smutstvätten heller. Men nu blir det ju rent i alla fall... Sen så vid 12 ska jag iväg och luncha med Lovisa och Michaela. Ångrade nästan lite att jag gav förslaget igår för jag hade verkligen tänkt att jag skulle gått iväg och köpt mig ett nytt gymkort och tränat idag. Men får köpa det imorgon istället.. Måste verkligen ta tag i träningen nu alltså. Får ju lite panik. 
 
Ja, det var väl det. Jobbade igår och i förrgår också. Upplärning i stängning. Det har gått bra, så det är schysst! Ska jobba stängning hela helgen när alla andra är och har skitkul på Specsavers årliga kickoff för hela Specsavers Sverige. Men så blir det när man är ny och timmis! Får förhoppningsvis åka nästa är istället. Men jag får ju pengar i alla fall och det är ju verkligen inte fy skam! 
 
Ja, annars då. Lider typ av januaridepression så var och köpte D-vitamin innan jobbet i tisdags med förhoppningen att humöret ska bli glatt och på topp igen. Passade även på att köpa solboost i hopp om att slippa det där förbannade soleksemet. 
 
Nej nu måste jag gå och kolla till tvätten, pusspåer<3

Glossybox - Juledition

Förlåt för att jag varit så himla långsam med det här inlägget hörrni. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga. 
 
Här är i alla fall 2016:s juleditionbox! Det var min första limited edition-box men verkligen inte min sista. Är så himla nöjd alltså. Men vad fick jag med då? Jo: Ett lipgloss-ish från Êstre Belle i en glittrig rödnyans, superfin! SYnd att jag inte tycker om att ha glittriga läppar bara.. Fick även ett topplack från Ciaté London, en återfuktningsolja från Barbor (så lyxig!!), Makeupremover från Scin & Co, en favpalett från Absolute Newyork! och till sist, ett underbart nattserum från Figs & Rouge. 
Som sagt, så himla nöjd!

Prova du också och hjälp mig samla glossydots: https://gbx.to/r/SECI=MjI5ODk0
 
Och då kanske ni undrar vad glossydots är? Jo, det är poäng som man får när man svarar på enkäter om vad man tyckte om produkterna i boxen och uppläggningen av månadens box samt om man värvar en vän. När man sen samlat ihop 1000 glossydots så kan man beställa hem en gratis box. Bra va? Pusspåer<3
RSS 2.0