Glossybox - The Marble Box

No time no see with the Glossyboxes! Så himla myucket jobb och skola hela tiden att jag har inte suttit vid datorn på typ 300 år och om jag har gjort det har jag försäkt få fram information om mitt examensarbete. Men nu så. Här kommer i alla fall Januariboxen, lite sent jag vet. Men ändå. Ni kan ju trösta er med att boxen är sjukt snygg i alla fall. Älskar alla dessa specialboxar!
Hur lyxig ser den inte ut?! Och dessutom med spa-tema. Love, love, love! Vad är allt nu då? Jo: Ögonkrämen "Eye Love" från Oolution, en facebrush från Spa to You, en balsamspray från Gliss, en grym ögonskugga från Hot Makeup (jag använder den faktiskt som highlighter(!!) sjukt fin) och till sist en superlyxig ansiktsmask från Masque Bar
 
Prova du också och hjälp mig samla glossydots: https://gbx.to/r/SECI=MjI5ODk0
 
Och då kanske ni undrar vad glossydots är? Jo, det är poäng som man får när man svarar på enkäter om vad man tyckte om produkterna i boxen och uppläggningen av månadens box samt om man värvar en vän. När man sen samlat ihop 1000 glossydots så kan man beställa hem en gratis box. Bra va? 
 
Pusspåer godingar! <3

Köpte hem lite vår

God eftermiddag mina fina! Hoppas ni haft en fantastisk onsdag so far. Själv skulle jag ha sovmorgon men kunder verkligen inte somna om efter att Linus klivit upp så jag tror jag klev upp typ 07.20.. Kanske kan sova imorgon istället? Vi får se. Hur som. Idag har jag varit och tränat blev 1h och 15min cykel och det tog mig ca 2,7mil. Helt okej ändå. Väl hemma åt jag en matlåda, en riktigt god matlåda om jag får säga det själv, och sen blev det en dusch. Och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Naken inlindad i en filt med ett lätt slag av panik över mitt examensarbete. Vet fan inte vad jag ska skriva om. Eller snarare hur ajg ska formulera det så det blir något som jag kan skriva om.. Gosh. Men det löser sig nog. Hoppas jag. Har ju 2 timmar på mig att komma pånågot kul innan L kommer och plockar upp mig. Vi ska till Vångsta en sväng för han ska kolla om några grejjer till bromsarna på mercan kommer funka. Får se om vi äter där eller om vi åker hem hit igen. 
 
Och vet ni vad! Vet inte om jag skrev förrut att jag ibland får lite dåligt samvete över att jag typ aldrig helstädar lägenheten..? Men, igår gjorde jag det i alla fall! Blev superfint och fräscht. Köpte även blommor och två trisslotter till my love of my life. Ibland får man till det alltså. Så skönt med lite vårkänslor, särskilt när det gått och blivit pisskallt ute med typ -10 grader. Brr!
Fina va?!
 
Nej nu ska jag försöka skriva något. Funderar också på om jag ska sminka mig. Är ju ganska kul och det kändes som att det var ett tag sen. Typ i fredags kanske. Alltså, måste nog bara visa min power-eyeliner sen i fredags!! Sjukt nöjd. Men det får bli en annan dag. Pusspåer<3
RSS 2.0