The Burgundy Glossybox

Ny månad, ny Glossybox och ny kategori! Blev så himla less på att jag inte hade någon riktigt bra glossybox-kategori så det fick bli en "Hälsa&Skönhet". Där kan man ju faktiskt få in det mesta. Det enda jag hade som liknade den nya innan var ju "Outfits/facelooks" men jag menar, det funkar ju inte om jag bara vill visa upp ett innehåll. Men nu tog jag och gjorde något åt saken! Flyttade även in lite inlägg som jag tyckte hörde dit som jag skrivit sen tidigare. Inte alla dock, men ett par stycken, där det verkligen framkom av rubriken vad de handlade om. Hur som! Månadens Glossybox!
 
Nöjd som vanligt, för att inte tala om hur otroligt snygg boxen var denna månad! Vinröd och höstsnygg. Mums. Men vad innehöll min box denna månad då? Jo, en creamblush från Universal Beauty som även fungerar som lipgloss, en eyebrow gel från the Browgal (favoriiiit), ett lipbalm från Bee Natural (underbart), en skimmrig ögonskugga från Affect Cosmetics(skitsnygg) och en ansiktsgöring + ansiktscreme från Yves Rocher. 
Denna månadens browgel, en fixeringsgel som dessutom är vattenfast är to die for! Genomskinlig och fungerar dessutom med andra ögonbrynsprodukter. Favoriten är med den och en ögonbrynspenna som jag fått en tidigare box.
Prova du också och hjälp mig samla glossydots: https://gbx.to/r/SECI=MjI5ODk0
 
Och då kanske ni undrar vad glossydots är? Jo, det är poäng som man får när man svarar på enkäter om vad man tyckte om produkterna i boxen och uppläggningen av månadens box samt om man värvar en vän. När man sen samlat ihop 1000 glossydots så kan man beställa hem en gratis box. Bra va? 
 
Det var månaden box det! Så himla kul, för jag berättade för Younga om glossybox och att jag verkligen rekommenderar det. Så berättade jag även om det här med glossydots och värvningar och tror ni inte att jag igår kväll fick ett mail om att jag värvat en vän? Så kul! 
 
Hur som. Idag ska jag jobba. Blir mitt första kvällspass själv på informationen. Men det går säkert bra! Innan jag börjar (15.00) så har jag bokat klipptid på Nikita hair kl 13.00 och sen ska jag och Lovisa luncha lite. Blir perfekt för min del! Särskilt med tanke på att jag slutar 20.00 och där med får sen middag. Men det blir bra. Nu ska jag fixa mig lite. Hörs! Pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0