Svart maskerad

Hej på er. Alltså om jag ändå kunde beskriva hur sjukt mycket jag har haft att göra de senaste veckorna och fortfarande har att göra. Det är typ stört. Tentaperiod och jobb i ett. Sitter och krigar med en av två hemtentor just nu faktiskt. Vi ska skriva en insändare för att sen basera ett föreläsningsmanus utifrån insändaren på 6-7 sidor. Med inrikting mot typ lärare och pedagogik. Alltså typ hur svårt som helst, särskilt med tanke på att jag inte ens utbildar mig till lärare.. Inte nog med det så ska vi dessutom ha 7 källor från kurslitteraturen varav 2 böcker och sen får vi ta in övriga källor också. Döds. Och inte nog med det så ska jag iväg på fest ikväll med tema svart maskerad och har sån sjuk ångest för hur jag ska sminka mig. Eller ja, jag vet ju hur jag vill sminka mig men jag är så sjukt dålig på att sminka med svart ögonskugga. Känns som att allt kommer att bli en mess. Så vet jag inte riktigt vad jag ska ha på mig heller. GOSH.
Här är i alla fall en bild på mitt senaste sko-inköp. Måste ju ha svarta skor på specsavers så tog och köpte dessa supersnygga skor från skopunkten. They are really on a roll just nu, så sjukt mycket assnygga skor att jag typ dör. Ska dock inte ha på mig dessa ikväll då vi ska vara på en bondgård och det har ju regnat så sjukt mycet de senaste veckorna så då kommmer jag få ett par bruna skor typ. 
 
Men annars så är det bra! Jag och Linus var på date igår. Super mysigt! Vi firade att han har sparat ihop till en kontantinsats till vårt kommande lägenhetsköp. Känns så himla bra. Så han hade bokad bord på Agrill, restaurangen där vi hade vår första riktiga date. Helt galet att vi satt där igår, nästan två år senare och ska köpa en lägenhet ihop. LOVE.
 
Nu ska jag kolla på mer sminkvideos, skriva lite på min tenta, kolla lite mer på nyhetsmorgon (LOL), för att sedan duscha och ha lite mer panik över vad jag ska ha på mig. Har ju förvisso typ bestämt mig för 4 olika alternativ, det är mest beslutsångesten kvar. Men den där jävla sminkningen alltså. Fyfan. Hoppas att ni får en kanonlördag! Pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0