Still on a roll!!!

Seriöst, jag tänkte börja inlägget med "alltså" igen, men så insåg jag att jag gjort det i mina 3 senaste inlägg typ.. Så jag kände bah; nä. Men i alla fall, jag bara måste berätta en så sjuk sak som hände igår!!! 
 
Jag berättade ju att jag skulle till optikern igår efter att jag slutat jobba(som förövrigt gick superbra). Så sitter vi där, optikern förstår ingenting, linserna sitter perfekt i ögat och allt ser skitbra ut men ändå så ser jag ingenting. Så säger jag att jag har tagit kort på linsförpackningen, så visar jag den för henne och vi kommer fram till att hon som lämnade ut linserna hade råkat skriva höger på vänster lins och vänster på höger lins! Haha, så vi bytte och det gick skitbra att se igen. Haha! Men hur som. Vi sitter i alla fall där och ströpratar lite, allt från att jag är student, till att jag tänkte plugga till optiker ett tag, till att jag precis har börjat jobba på informationen där på Erikslund shoppingcenter. Och optikern bah "men vill du inte börja jobba här istället då? Vi behöver ju någon som dig, som kan täcka över lite luncher och komma när folk är sjuka och så". Så ja, jag sa ja och ska dit på torsdag och provjobba! Så himla spännande!! Och jag som dessutom har velat jobba i en optikerbutik!
 
 
Alltså jag måste bara flika in en grej appropå den där bilden som jag visade för optikern, jag kollade på den imorse. Och ja. Man kan väl säga att när jag tog kortet så brydde jag mig ju inte så mycket om bakgrunden, ännu mindre om att jag stod naken och att man ser min mage på bilden. Den bilden, den enda bilden av fyra som man ser min mage på visade jag upp för min optiker. Och märkte det inte förens imorse. Alltså fyfan. 
 
Men, men. Har jag tur så "märkte" hon det inte. Och jag fick ju ändå komma och provjobba så, haha. Gosh, jag börjar skratta bara jag tänker på det.. xD Hur som. Nu ska jag fixa lite småsaker och dricka kaffe. Sen tror jag kanske att det blir en liten promenad. Ska nog läsa lite i någon bok också. Sen så ska jag iväg på ett infomöte på skolan vid 14.00. Det är lite info om vad som händer nu i år 3 med examensarbete och kurser och grejjer. Så det blir schysst. Men nu: kaffe! Pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0