I'm on a roll

Alltså ni vet förr förra veckan (Alltså lol att jag inte haft tid att skriva på hunda år) så skrev ju jag om min dröm om att äga ett par vika Nike air force. Idag så gör jag det och jag har gjort det i över en vecka! Det var så stört. För efter att jag hade skrivit om skon här, så gick jag åter igen in på massor av hemsidor och jämförde, kollade, dregglade, drömde osvosvosv.. Men, så går jag in på prisjakt och hittar att det ska finnas ett par för endast 499kr. Såklart, så var inte den butiken länkad till någon internetsida men jag ger inte upp och googlar namnet på butiken. Och där är den. I internetbutik form. Och jag köper mina älsklingar för 499kr + frakt, 1 minut i 10 blir de mina och jag hämtade ut dem 3 dagar senare på Ica supermarket Viksäng. Enda sedan den dagen har jag varit lycklig rätt igenom själen. Närå. Eller jo typ. Haft sånt sjukt bra flyt de senaste dagarna att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Butiken hette i alla tall Shelta.se och de hade supermycket skitsnygga skor på rean. Ta er en kik vettja!
Älsklingar<3
 
Det enda jag är lite fundersam över är om de är i skinn eller inte..? För på nelly.com så står det med en liten flik om att de är äkta skinn i men jag fick inte med något sånt nu.. Kan ju vara bra att veta, måste ju impregnera skorna lixååm. Men men. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag koka mig ett par ägg. Ska nämligen jobba idag med! Jobbade hela helgen också. Första dagen själv igår! Inga större problem inträffade, så personligen skulle jag väl säga att det gick ganska så galant! Sen blir det ett par dagar ledigt med skola. Måste verkligen läsa massor med kurslitteratur imorgon när jag "bara" har ett infomöte på skolan vid 14.00. Hur som. Efter jobbet idag ska jag till specsavers på återbesök.
 
Jag måste bara berätta om det... Jag beställde ju linser för 5 veckor sen. Så efter 1 månad så ringde jag och bah vart är linserna och dåså berättar dem, efter att de ringt upp tillverkaren och frågat vad som händer, att de har tydligen slutat tillverka mina linser. Så tjejen hade pratat med en optiker och kommit fram till en lins som jag skulle prova. Jag får äntligen hem linsen, sätter i dem, sätter mig och kollar på TV och inser att: Jag ser fan inte ett skit. Så där sitter jag med ett par sprojjlans nya linser och ska snart iväg på min frsta jobbdag och ser fan inte ett skit. Gosh.. Så jag tar en tidigare buss till Erikslund, springer in till Specsavers och berättar läget och som tur var hade de en tid idag, 15.20 och när slutar jag, jo 15.00!! Så, ja trots all otur: I'M STILL ON A ROLL!!! 
 
Gosh, jag har ännu mer saker som ajg skulle kunna berätta som ligger i mitt roll-tema men nu får det räcka! Vi hörs! Pusspåer<3
Annsofie
2016-10-03 @ 12:52:35
URL: http://annsoh.vimedbarn.se

gud vad snygga

Annsofie
2016-10-03 @ 12:52:35
URL: http://annsoh.vimedbarn.se

gud vad snygga

Svar: Jaa, i love them!! Och tack!
Renée Jedefeldt
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0