Wishläppar

Goddag mina fina. Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en bra arbetsvecka. Själv har jag inte gjort annat än att gått i skolan, planerat födelsedagspresenter och jobbat. Känns inte som att jag har hunnit med någonting den här veckan, trots att jag bara jobbat en dag och gått i skolan två. Idag har jag inte gjort sådär jättemycket. Tog sovmorgon imorse och klev upp vid kvart i tio för tänkte att jag skulle beställa en bok innan tio. Riktigt skönt att få sova lite. Sen så fick jag bara något rageryck och tog och diskade undan en massa skit som stått sen i början på veckan (fresh, jag vet..) sen så tog jag och vek undan all tvätt och stoppade in i garderoben. Sådär två veckor senare... Eller okej, jag vek undan min tvätt, slängde L's tvätt i en kasse och slängde upp sängkläderna på loftet, bara så jag slapp se skiten. Så just nu sitter jag och har en liten städpaus och äter en ganska så äcklig clementin och dricker vatten. Ska hoppa in i duschen snart och sen är det väl dax att börja komma på vad jag ska ha på mig och sminka mig inför kvällen. En försenad födelsedagsmiddag för världens bästa Michaela står på schemat ikväll! Vi skulle ses vid 18-tiden. Vet dock inte vart vi ska äta än men det visar ju sig. 
 
Något annat som jag tänkte visa är lite produkter som jag fått hem från wish! Har dock inte fått allt än.. Fattar inte ritigt vad som hänt med resten av grejjerna men aja. Det jag hunnit få hittills är jag väldigt nöjd med i alla fall! Och det jag fått hem är två läppstif och, två typ läppennor(?). Supernöjd med allt och det sitter superbra!
 
De "rödare" stiften ser dock mer likt ut på handbilden än där när man bara ser stiften. De första två är från den översta bilden, nr. 3 och 4 är läppstiften och det sista väldigt ljusa är läppstiftet som man fick med i glossyboxen. Och på selfiesarna har jag på mig läppstiftet som ser ut att vara rosa på bilden men är rödare. Det andra från höger på handbilden. 
 
Riktigt nöjd faktiskt. Nu väntar jag bara på lite läppennor och liquidlipsticksen. Nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni får en superfin fredag! Pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0