Saknad kompis

God morgon! Jag är så pigg idag att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Vi gick och la oss innan kl 21.00 igår, haha! Så när klockan ringde imorse var vi pigga och glada båda två. Riktigt skönt. Särskilt med tanke på att denna dag skulle vara min enda lediga dag fram tills lördag nästa vecka. Men så fick jag ett sms av min ena chef och sa att det blivit dubbelbokningar så nu blev det inte något jobb i helgen. Trist men skönt. Det avr länge sen jag var och jobbade i infodisken. Har fått en massa sms om jobb nästa vecka och på helgen, kunde ju såklart inte jobba de dagarna som var på vardagen men på helgen och då var de passen såklart redan bokade. Typiskt!
 
Hur som. Idag då. Tvätta och städa står på schemat! Gjorde stört mycket matådor igår, närmare bestämd 9 stycken så vi behöver inte göra någon middag idag i alla fall. Sen så tänkte jag att jag ska baka daimsnittar också. L hade en jobbig dag igår så han behöver lite kärlek och uppmuntran. Så får vi se om jag börjar med den andra hemtentan idag också. Annars så hade jag tänkt att jag skulle kolla rätt så mycket på serier och program som jag missat, hehehe. 
 
Nu ska jag äta frukost, förstår att ni saknat mina frukostbilder då det varit snålt med dem på senaste tiden. Men här kommer en! Haha. 
Kaffe och hårdbrödmackor med örtphiladelphia och kyckling, MUMS!
 
Pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0