Glossybox - Be Bold

Hej på er! Äntligen måndag och dagens viktigaste saker är typ gjorda. Eller ja, långt ifrån alla men en del. Hade kursupprop i en ny kurs idag, grafisk form. Tror den kan bli helt okej. Hoppas det om inte annat. Annars så är det i alla fall väldigt kul att vi nu går ihop i klassen igen, har ju varit ett år nu som vi inte haft några kurser ihop. Riktigt kul att få se alla igen! Sen så ringde jag även till min chef på Adecco och berättade om jobbet på Specsavers. Hon tog det bra så det var riktigt skönt. Har varit lite nervös inför det faktiskt. Så snart ska jag ta och börja med den sista hemtentan som ska in på fredag. Men innan dess så tänkte jag visa er månadens glossybox!
 
Och jag måste bara börja med en sak: HUR SNYGG ÄR INTE MÅNADENS BOX?! I freaking love it! Så sjukt snygg!! Denna boxen kommer absolut att sparas! Och passande nog kan man ju faktiskt ha läpprodukter i den! Och det är något som jag behöver. Trist att jag typ inte ha någon plats för att ha boxarna i badrummet bara. Haha. Längtar verkligen tills jag och L köper en lägenhet så jag kan ha ett fint sminkbord. Goals alltså. 
Vad fick man med denna gång då? Jo: En rengöringsmjölk från Unani (drömmen som dessutom var i fullsize), en Lip Parfait Buttery Lip Cream från Trifle Cosmetics i färgen "Nude Rose" (också en dröm som dessutom är cruelty free och veganskt), handsprit från Merci Handy, ansiktskräm från Cetaphil (ännu en dröm), en White Now Glossy Chick tandkräm från Pepsodent (också fullsize) och till sist: en provparfym från Axe, med tanke på att det är Movember nu. Så perfekt att ge till pojkvännen, brorsan eller papsen, eller någon annan grymt bra man i livet!
 
Riktigt nöjd med månadens glossybox (som vanligt)! Prova du också och hjälp mig samla glossydots: https://gbx.to/r/SECI=MjI5ODk0
 
Och då kanske ni undrar vad glossydots är? Jo, det är poäng som man får när man svarar på enkäter om vad man tyckte om produkterna i boxen och uppläggningen av månadens box samt om man värvar en vän. När man sen samlat ihop 1000 glossydots så kan man beställa hem en gratis box. Bra va? Pusspåer<3
Little Kajsa - Anna
2016-11-08 @ 18:12:26
URL: http://littlekajsa.se/sv/home.html

Åh tack snälla för fina ord om min design! :D Finns fler saker hos mig med det motivet!

Tack igen!

Kram

Svar: Nämen, vad kul att du hittade hit!
Ska definitivt kolla! :D
Renée Jedefeldt
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0