The Ljusstake of my dreams

Alltså äntligen!! Som jag längtat efter denna dagen. Inte för att jag verkligen är in to julpynt men jag har ju faktiskt köpt typ jordens finaste ljusstake!!
Visst är den fin?! Och tomten blev jag störtförälskad i när jag såg den på Ica att jag bara var tvungen att ha en!
 
Nu ska jag och mannen i mitt liv äta hemmagjord pizza och kolla på någon astronaut-film. Pusspåer<3

Hamburgeriet

Hej på er! Busy week! Ingen kan ju inte heller ha missat Black Friday nu i helgen. Själv fick jag jobba igår efter skolan men jag hann ta mig en runda innan jag började jobba idag. Så lyckades handla nästan alla julklappar som jag tänkt mig, köpte faktiskt två igår på internet också, en till mig själv och en till Linus. Alltså glossybox erbjudanden nu!! Hela 30% rabatt och även på presentkort!!! Var ju bara tvungen. Hur som. Jobbade i alla fall i infodisken idag, ska göra det imorgon också. Det var verkligen sjukt länge sen sist. Efter jobbet så for jag och Linus hem och bytte om och sen for vi iväg till ett nytt ställe som heter Hamburgeriet, superschysst! Dock bara take away, så vi köpte med oss och käkade i Lillhärad. Kan verkligen rekommendera alla västeråsare att göra ett besök där. Men som sagt, bara take away och det ligger inne på Ica vallby så man kan få stå i kö med sin varma mat på väg ut.. Litet minus, men vad gör väl det när det både är billigt och gott?
Jag tog en väldigt enkel burhare med ost och bacon, stekt svamp, stekt lök samt husets dressing och sweet potatofries till. MUMS!
 
Nu ska vi kolla på så mycket bättre. Pepp på Dannys dag! Pusspåer<3

"Livskris"

Som ni vet så har jag ju börjat jobba på specsavers nu och vi har ju en så fin förmån som att vi får två par glasögon per år och resterande får vi köpa för inköpspris + moms. Så himla schysst! Särskilt med tanke på att det är ganska så dyrt med glsögon och jag behöver det ju verkligen. Så nu står jag i valet och kvalet mellan framförallt 2 par som jag tittat lite extra på. Så jag tänkte att ni kanske har lust att hjälpa mig? Har egentligen tittat ut tre par men är ganska inne på att jag ska köpa ett par pilotbågar. Men ni ska få se!
Första paret är ett par kraftiga Karl Lagerfeld-bågar. Tycker att de är snygga men det är verkligen väldigt mycket båge. Är dessutom i plast, något jag aldrig haft tidigare. Så detta är ju verkligen något helt, helt nytt! 
Andra paret är från I.C.E och är i en typ brun/lila transparent färg. Riktigt coola, men, jag är rädd att de bara är snygga nu när jag har så pass mörkt hår. De är ju också lite annorlunda i och med att de är transparenta och i plast, men med kuddar då. Riktigt lätta och sköna är dem också. Tufft val med andra ord! Så ajg behöver verkligen hjälp. 
 
Ja annars så ha jag varit i skolan idag. Riktigt dålig lektion om jag ska vara ärlig. Men bättre lycka nästa gång! Sen jag kom hem har jag ätit lunch, frysit och kollat på bonde söker fru - kärlek åt alla. Det här som går på TV4play som ni kanske vet. Ganska så tråkigt men kände att jag behövde följa det lite ändå. Så ja, det var väl det. Ingen aning om vad vi ska äta till middag ikväll heller. Något jag i alla fall vet är att jag längtar tills L kommer hem och att jag ska lägga mig i tid ikväll. Nu ska jag kolla på tavlor. Pusspåer<3
RSS 2.0