Problem i livet

Jag säger bara en sak: Mobiltelefoner. Vilket jävla helvete det är. Eller snarare, varför ska det vara så sjukt dyrt att köpa en schysst telefon? Önskar att jag vore en sån som bara gick in och köpte en telefon utan att det var en biggie, typ en Huwei eller vad den heter, ska ju vara sjukt bra men alltså på riktigt, vem vill ens köpa en telefon som bara skriker kinesiskt skit? Sen är den helt okej ful också. Bara min tanke, no offence. 
 
Tele2 har ju sjukt bra studentrabatter på senaste Samsungen, men såklart så måste man antingen skriva upp sig på abonnemang eller redan vara befintlig kund. Så hur jag ska lösa det problemet är ju en annan fråga i livet. Halebop, som är mitt abonnemang, har inte ens några värda rabatter. Inte utan att man måste binda upp sig på abonnemang igen och det vill jag inte tror jag. Får se hur jag löser det här helt enkelt. 
 
Jag beställde ett par glasögon på jobbet igår förresten!! Det blev Karl Lagerfeld-bågarna:
Så jag är nöjd, lite nervös, men nöjd!
 
Idag får vi se hur jag gör. Kanske ska jobba, beroende på om Siv är sjuk eller inte, men det får jag veta runt 9, annars så har vi en gästföreläsare på skolan och den är mellan 13.15-16.00. Vi får se helt enkelt. Har verkligen noll planer för helgen annars. Eller förresten, det jar jag ju visst det, jag ska ju jobba hela helgen. Gosh, det hade jag förträngt. Specis på lördag och infodisken på söndag. Det blir bra, fanv ad rik jag blir. Eller? Haha. Nu ska jag dricka kaffe, pusspåer<3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0