Mot hemåt

God morgon godingar! SItter nu på tåget och är påväg hem til Västerås igen. Är beräknad att vara framme i Västerås 15.30, så det blir schysst. Måste vänta på tåget till Västerås i 1h och 15min i Stockholm bara, lite drygt. Men ringde till Bettan igår så hon kommer och gör mig sällskap över en fika på centralen. Mysigt värre!
 
Det har varit så skönt att vara hemma också. Ångrar mig att jag inte bokade en ombokningsbar biljett så jag kunde åkt hem moron istället bara. Blev lite väl kort. Men men, det är lätt att vara efterklok som man brukar säga. 
 
Nej nu ska jag ta mig en starbuckskaffe och eventuellt plugga lite. Sjukt bra internet på tåget faktiskt. Och jag som inte ens hade räknat med att ha något i huvudtaget. Lyxig överraskning kan man ju lugnt säga! Mindre lyxig överraskning att platsen jag bokade åker jag bak och fram i. Blir så sjukt lätt åksjuk då. Bytte dock plats till den mitt emot men vi får väl se hur länge den är ledig. Konduktören sa att den skulle vara helt ledig och att det var den breve som var upptagen men vi får väl se. Hon verkade lite trög och dryg så jag har inte allt för förhöga förhoppningar. Hoppas inte den breve mig är dryg och bah "jag har bokat en där platsen". Då blir det fistfight som Gunilla Persson skulle ha sagt. Haha. Vi hörs, pusspåer<3

Saffranskladdkaka med mitt bakretard

God fortsättning! För visst säger man det efter julafton? Eller är det efter nyår? Har noll koll. Det lät ju ganska så bra i alla fall. Hoppas ni hade en toppenfin julafton igår. Vi hade det bra. Mycket familjära jobbiga känslor som kommer upp här, men man lär sig ju att man överlever, så det går ändå rätt så bra. Fick bara julklappar som jag önskat mig, så det var ju helt klart lyckat. Eller vad man nu ska säga. Fick bland annat en spegel att hänga på dörren och tre tavlor. Fattar dock mig inte riktigt på mitt val av en tavla.. Men ja, det är ju mellandagsrea imorn så.. Hahaha. 
 
Hur som. Eva och Bobbo kom hit på fika idag och då hade mamma lovat att jag skulle baka saffranskladdkaka, så sagt och gjort. Jag och mitt skelande lilla bakretard slängde ihop en saffranskladdkaka med lite rårörda lingon och vispgrädde till fikat. Så himla gott. 
Jag använde mit utav Mildas recept på saffranskladdkaka. Var supergott. Freestylade lite och hade på mandelspån på bara, blev både snyggt och gott. Och till 3dl lingon hade jag 1dl socker. Verkligen supergott att bryta av till den ganska så söta saffranskladdkakan. Recommend!
 
Puma var också nöjd, men hon fick bara slicka av vispen innan saffranet åkte ner och sen visparna till grädden. Nej men, detta är verkligen något som jag kan rekommendera er alla att göra. Så himla gott. Nu ska jag kolla på youtubeklipp. Pusspåer<3
RSS 2.0