"Tenta in"

Guten morgen alle Leüte. Gosh, minns inte ens hur man stavar på tyska längre.. Kattttaaastrooof. Äsch. Idag är en stor dag. Ish. Nej men jag och Josefine har sagt att vi ska ha gjort klart våra hemtentor idag.. Opepp. Men ja, den ska ju in och det är skönt att slippa tänka på den mer så jag bara kan fokusera på datasektionen och salstentan i grammatiken. Fyfan, är äckligt nervös för den alltså... 
Men, en bra dag börjar alltid med en bra frukost. Så det blev ägg med keso-kaviar och en kopp kaffe såklart.
Wish me luck! Nu ska tentan bli klar! Har trots allt 1.5h på mig innan Josefine kommer på "läsa igenom varandrastentor-lunch". Pusspåer<3
 

Studyday

Idag står det plugg på schemat! Ska träffa Josefine lite senare så ska vi gå igenom lite grammatik. Sätta oss och göra anteckningar inför seminariet vi har på torsdag, sen får vi se vad vi hinner med mer. Känns riktigt skönt att vi var iväg på lite "pluggmys" med klassen hemma hos Jennie igår faktiskt, blir som lättare att komma igpng på något vis. Ska springa en liten sväng på stan också, J ska köpa lite grejjs till halloween. Alltså jag är så pepp!! Mitt första halloweenfirande! De senaste 4 åren har jag antingen jobbat eller gjort högskoleprovet, så det ska verkligen bli skoj!
Men nu ska jag ta och lägga på ett kål! Eller kol? Jag vet inte? Aja. Tog mig i alla fall i kragen och gick till gymmet imorse, alldeles ensam i "uppvärminingssalen", så jävla drömmen!! Sen så blev det bananpannkaka till frukost. Tycker egentligen verkligen inte om banan.. Men jag var ändå tvungen att prova, hade dock inga ägg hemma.. Alltså det var ju inte skitäckligt men inte gott heller.. Men har ju provat nu i alla fall.
Nä nu måste jag gå annars kommer jag försent. Pusspåer<3
 

Matstuga

Kom hem från stugan för ett tag sen! Som vanligt skönt att vara där! Dock otroligt dåligt väder.. Regnade och blåste heeela lördagen och det var inte superbra idag heller.. Men bättre i alla fall! 
Så i lördags satt jag och löste korsord och läste i grammatikboken typ (y) Just det! Jag torkade apelsiner och äpplen också!! Apelsinerna blev supergoda! Så ska ta och köpa lite mörk choklad och doppa dom i, kommer bli sååå gött!! Sen idag så var jag och Urban ut i skogen och plockade svamp, huuuur mycket trattkantareller som helst! Så torkollan fick följa med mig hem ;) Tänkte även köpa lite bananer så kan jag torka det också, hehe! Men ja, överlag kan jag ju sumera helgen med: MAT!
   
Mumsmumsmums!! Och den där kakan som är där uppe är palsternackskaka! Mamma skickade att hon hade ätit det när hon var på en konferens och sa att den var supergod, till och med godare än morotskaka och jag menar, det är ju svingott!!! Så jag åkte till mormor i torsdags och bakade lite och jag måste säga att den blev riktigt god! Det är en kaka som helst ska stå typ två dagar, för då sätter sig smakerna. Men den kommer vi baka igen i alla fall! 
Nu ska jag ta och duscha och mysa ner mig i soffan, blir att lyxa till det med en ansiktsmask också! Pusspåer<3
RSS 2.0