Systemisch

Äntligen är batteriladdaren till systemkameran återfunnen och batteriet är nu laddat! Så ja, eftersom att jag inte är så duktig på att visa upp vad jag får med mig hem nu för tiden och det som dessutom kommer upp är taget med mobilen så tänkte jag droppa en liten bomb på mina senaste kap!
 
Världens skönaste och supersnygga byxor - New Yorker ~ Silvriga&Virkade - Rut&Cricle ~ Svarta med spets&Pussmunnar - H&M ~ Dr Demin-jeans - Nelly.com(går även att köpa i butik på Rut&Circle)
Den sista är även dagens outfit till ära! Inte för att man ser så mycket men det ä ju dumt att överdriva! ;)
Pusspåer<3

Genialiskt

Sugen på något gott såhär på kvällskvisten men får precis som jag ångest över att äta en massa onyttigt? Då har jag lösningen!
Allt du behöver är:
1 äpple
Kanel
Vaniljkvarg
Ev mandel, solrosfrön, sirap/socker
Sen är det bara att skära äpplet i små kuber, lägga i en liten skål, strö över kanel(ev socker/sirap samt mandel och/eller solrosfrön) och köra in det i micron på full effekt i ca2 min. Rör om och klicka på så mycket kvarg du vill ha.. ÄT! Smakar precis som äpplepaj med vaniljsås bara att det är mycket nyttigare och inte lika sött! Kan även meddela att det även är en utmärkt frukost ;)
Personligen brukar jag ha på både mandel och solrosfrön, dels för att det innehåller bra fetter och för att det är gött med lite "crunch" eller vad man nu ska säga!
Pusspåer<3
RSS 2.0