Fethäng med PR

#såmångaselfiesmedPaulo
När det börjar spöregna ute så man inte kan cykla till jobbet och man redan ätit frukost och fått i sig koffein så får man hänga med Paulo i källaren! Men det är inte fy skam minsann! Men jävligt jobbigt! 

Kos

Alltså på riktigt, vad ska jag ens skriva här när jag är här och jobbar? Gör ju i stort sätt samma sak varje dag. Aja skitsamma. Något jag i alla fall inte sagt är att vi såg på världens sjukaste danska film igår. Klown (stavning), sjukaste EVER. Men rätt skoj! Bortsett från att filmen var på danska och texten på norska så var rätt lost ibland.. Men ja, sök upp den och kolla. Som sagt, så jääävla sjuk.
Men nu efter att ha gett fotleden och nedåt lite uppmärksamhet med diverse krämer och skit när det nu dax att ge huvudet en liten stund för sig själv med Mr Grey. Börjar sent imorgon så det kan va gött!

Pusspåer<3


Nytt

God afton folks! Min andra dag men första öppning har gått finfint! Mindes mot alla odds allt. Till och med vilka temeperaturer det skulle vara på fritösen och stekbordet! #stolt Har dock vart sjukt lugnt för att vara söndag, hoppas bara inte stackars Sandra som är själv i köket nu ikväll får världens jätterush! Annars har det inte hänt så mycket. Har tränat med Paulo Roberto i ca 30 min. Köpte nämligen en bok som han gjort innan jag åkte dock är det schemat han gjort där bara 15 min långt men kände att det var lite klent så jag gjorde dubbelt så många reps än vad som stod i boken! Men måste säga att det verkligen är en bra bok för man behöver verkligen inga som helst redskap. Alltså typ tyngder och sådär. Och det är jobbiga övningar! Perfekt för hemmaträning alltså, eller ja i mitt fall Norgeträning. Träna 15 minuter med Paulo Roberto tror jag de heter, hett tips! Jag köpte min på Ica Maxi så den är nog inte så svår att få tag på vart fall ;) Den boken ska i alla fall bli min bästa vän här nu ett tag. Vad jag planerat nu i alla fall. Men känner jag mig själv så lär jag nog kunna fuska en del.. Särskilt med att cykla till jobbet när jag börjar sent. Men har jag tagit med mig cykeln ska jag fanimig använda den också!! Räcker inte bara med att äta tonfisk och sjögräsnudlar till lunch varje dag, haha! 
Bilden på Homer var sååå jag förra året. Typ. Bara ölen som saknas. Eller okej alla var sådär förra året.. Inte bara jag. Men men, #tjockisnomore
Nu ska jag ta och kolla lite på Gossipgirl och kanske ta och göra mig en macka. Så jävla hungrig.. INTE BRA. 
Pusspåer<3
RSS 2.0