Kap

Min lediga vecka är snart över och det känns rätt okej ändå. Vi hade grillkväll här på Bolna igår med en massa gött och alkohol. Så, ja, vi hade väl som ett litet stråk vi här å, ett gratis sådant! Verkligen inte fy skam det inte! Att det sen bara blev en timmas sömn inatt var ju en annan femma, haha! Men dagen har gått förvånandsvärt bra! Kan ju bero på de sjuka mängderna med vatten jag drack innan jag gick och la mig tillsammans med en vätskeersättningstablett. Men men. 
Så nu sitter jag i (snart min alldeles egna superstora) säng och äter torkade tranbär och dricker morotsjuice efter att ha städat undan efter gårdagen (y). Tror jag ska ta och kolla klart ett avsnitt Band of Brothers snart annars blir det nog sängen. Sjukt trött. Mina tranbär är förövrigt typ världens kap! Var till affärn för någon dag sedan och då hittade jag 2 för 39 på nötter och grejjer! I'm in heaven! Så blev två påsar cashew, en påse tranbär och en påse med pinjenötter! Så jäääkla gott alltså! Och inte nog med det hittade vi Pierre Robert-sportkläder för sjukt bra priser! Failade dock som fan när jag först tog ett två-pack med sportbhar och sen ett paket med vad jag trodde innehöll en sportbh och ett träningslinne. Det visade sig att det också var två sportbhar och att jag lyckats tagit fel paket trots att jag var så noga att kolla att det var linne och bh. Men men, shit happens, fick ju 4 sjukt sköna sporttoppar för under 300kr i alla fall! (y) Så känner mig ändå nöjd! Invigde en utav dem idag faktiskt! ;)
Ja annars så har det väl inte hänt något speciellt. Mer än att jag skrivit på och skickat in kontraktet till min lägenhet i Våsterås nu! Känns rätt schysst ändå. Men är galet nervös.. Samtidigt som det ska bli otroligt spännande! Nog om det nu! Nu ska jag ta och äta lite fler tranbär, lyssna lite på musik och sen skiter jag nog i BoB och sover istället! Ska bli så fruktansvärt skönt att vara sen imorgon så jag verkligen kan få sova ut! Lovely! Nej nu är det dax, pusspåer<3
 

Gelegodis<3

Bilden talar för sig själv. Jag har världens bästa underklädslåda och en fantastisk kompis! Kanske borde låna ut
bilen oftare? ;)

Svårt

Today is the day.. I should been on my way home. Jävlar vad hårt det är alltså. Som jag längtat efter denna dag. En hel veckas ledighet. Men så kom mailet om antagningsbesked till universitet och högskola. Så på bara en liten stund förändrades allt. Och efter mina 1.5fridagar medans mamsen och papsen var här så insåg jag att det är smartast att vara kvar här. Slippa köra 130mil, slippa slösa bort typ 20h på bilande, slippa förlora en massa pengar på att inte jobba och slippa göra av med en massa pengar medan jag är hemma. Livet som fattig student väntar framför mig och jag har räknat ut att allt som allt inklusive det jag skulle gjort av med hemma under denna vecka är ca en termins månadshyror. Verkligheten suger verkligen ibland. Det enda positiva är att det visar ju hur mycket man betyder för andra människor, för jävlar vad skäll jag fått och vad glad mina kollegor blev över att jag inte är borta en vecka. Hur jag själv känner mig vet jag egentligen inte riktigt. Men ja, det är väl rätt ok. Har bara 3 veckor kvar här nu, hade ändå vart rätt hårt att köra tillbaka hit för bara två veckor! Om jag inte skulle kommit in hade det dock vart en helt annan femma, då hade jag vart i Sverige just nu, men fetaste leendet på läpparna ever! Men men. Jag fick ju superfint besök utav mina fina päron med gomiddag och en roadtrip till Bodö! Så det är verkligen inte fy skam! Tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder också faktiskt. Dagen till ära! 21 dagar kvar, wooho!
Nu ska jag ta och hitta på något. Eller inte. Cyklade drygt två mil igår och tänkte att jag skulle cykla idag också men de snodde med sig min cykel på senteret idag så ja. Shit happens. Får cykla till jopbbet imorgon istället :) Woopwoop! Har dessutom vart så sjukt varmt här idag att jag inte har lust att svettas mer, haha. Pusspåer<3
RSS 2.0