Preworkout

Inte ett dugg pepp. Men jag vet att jag kommer vara nöjd när jag väl är hemna efter en timmes plågande. Så kör på extrem onyttig preworkout så jag dessutom kan få lite ångest och känna att jag verkligen måste iväg! ;)
Lovelovelovelove! Pusspåer<3

Dödsdag.

Inte för att den vart jobbig eller så men att vara på jobbet 6.45 och åka där ifrån 19.15 med 4h sömn i bagaget blev lite väl segt på slutet. Tur att man trivs och har roligt! Det ska bli riktigt skönt att vara ledig imorgon och inte nog med det så får jag äntligen pussa på Daniel igen. Fredagsmys deluxe!
Blir i alla fall en lugn kväll ikväll, håller typ på att somna så ska nog ta och hoppa i säng snart. Såg att klockan redan blivit 22. Hade typ gissat på 8, haha, snacka om att dagen blir rubbad när man får jobba långpannor från morgonen!
Nu: hinka vatten! Pusspåer<3

Skoorgasm

Alltså jag har köpt kanske världens snyggaste skor!! På riktigt!! Ångrar verkligen att jag inte köpte två par så jag kan ha ett par privat också då dessa snyggingar är ämnade för jobb! Det är till och med så "illa" att de är för fina för att ens bli fotade med iphonen och självfallet så var batterit i systemkameran slut... Men de är i alla fall ett par Nike Pegasus 30+ mörklila/lime! Så sjukt, jag förstod ju att de skulle vara snygga men det är nästan oförskämt hur fina dom är!! Och sköna! Unga fröken Jedefeldt kommer att trippa runt som en överlycklig ballerina på jobbet ikväll, det är en sak som är säker! Nog för jag har något utav ett beroende utav skor men det brukar vara över ett par riktigt snygga klackar, man ska inte underskatta tränigsdojor! Tokeriii!
Så länge kan jag bjuda på två "tränings"-bilder från dagens gymsession! Haha!
Men nu är det dax för mig att börja göra mig i ordning för jobbet och kramas lite med mina fina älsklingar! Pusspåer<3
RSS 2.0