En av tre

Ni anar verkligen inte hur skönt det var att vara ledig igår, heeeela dagen. Inte ens behöva tänka på att man måste göra sig klar för jobb på eftermiddagen eller någonting. Bara vara. Tog mig en välförtjänt sovmorgon, som failade ur totalt då jag vaknade svintidigt. Sen segade jag på, åt frukost, kollade på Top Model Sverige, duschade och gjorde mig i ordning, drog på stan en sväng osv.. Bara softade helt enkelt som mina älskade päron skulle ha uttryckt sig. Gick inte ens på gymmet som jag hade planerat, haha! Utan istället blev jag bjuden på pizza av min fantastiskt fina vän Dennis! Ytterst trevligt! Höngde även lite med Karro och sen for jag och D och våldgästade Staflin. Men det var mysigt. Jag diskade och gjorde fint i hans kök medan dem kollade på Top Gear och Simon käkade typ. Blev där ganska länge men sen efter att både jag och Dennis somnat i soffan packade vi ihop och åkte hem. Bra dag helt enkelt! 
Men idag är det slut på lat-fasonerna. Jobb väntar hela kvällen 17-03 för att vara exakt. Men jag har ju trots allt två lediga dagar kvar på mina sista två veckor innan "semestern". Har även tänkt att jag ska dra mg till gymmet och döda benen en sväng! Kan jag verkligen behöva. Känner mig som en köttbulle på pinnar. 
Pusspåer<3
 

2 veckor

Kan knappt förstå det! Det har redan gått 32 dagar sen jag och Jenny bokade resan till Bulgarien, över en månad!! Det har känts som att det var igår hela tiden och att vi aldrig skulle få åka iväg, men om exakt två veckor, då sitter jag och min kära på tåget på väg till Arlanda, spända, förväntasfulla och spralliga i hela kroppen för vårt första riktiga äventyr! Eller okej, halvriktigt kanske, vi har ju Emilia där nere så helt lost är vi ju inte. Bara nästan! ;) Men ändå! Alltså det ska blir så himla kul. Ni anar inte!
Och jag skulle vilja säga att jag verkligen förtjänar det! Har inte haft långledigt en enda gång sen jag kom hem från Norge. Var ledig i två veckor efter jag kom hem därifrån sen har det bara vart jobb, jobb och åter jobb. Så det ska verkligen bli skönt med 16 dagars semester inna jag åter igen åker iväg till Norde och jobbar hela sommaren. #purehappiness! Pusspåer<3

Vad var det jag sa?

Är det inte så himla typiskt? Jag sa ju det, skitbra väder i veckor och vad är det nu? Grått och tråkigt! Förvisso är jag inte ledig utan börjar 15.00, men ändå!! Vart så himla less så jag drog på solarium istället, haha! Förbereda lite inför Bulgarien liksom ;)
Inte nog med det så tog jag och bokade tid hos Pekkas. Äntligen ska jag få mitt hjärta på kroppen. Så hon är med mig föralltid. Tror ingen människa kan förstå hur mycket det betyder för mig. 
Wiho! 
Nu ska jag ska kika lite på Top Model, sen är det väl dax att göra sig i ordning för lite jobb. Pusspåer<3
RSS 2.0