Hur är det ens möjligt?

Alltså, det är den sista september idag, hur sjukt är inte det? Det har gått så jääääkla fort! Tyckte typ nyss det var augusti? Måste verkligen bara "förlorat" de där två månaderna jag var i Norge. Men oktober betyder ju att det snart är det snö! :D Det om något är ju kingers! Dock är det inte lika kingers att jag måste betala försäkringen och köpa en ny primärvariator till skotern... Och köpa vinterdäck till bilen.
Kostar ju att ligga på topp osv.. 
Meeen, det är näiiiz!
Pusspåer<3

Månadens bästa köp!

Om inte typ årets! Klickade nämligen precis hem säsong 1 och 2 utav "Hem till Midgård"! Har velat haft den typ huuur länge som helst. Men hittar den ingenstans och jag är så jävla dålig på allt sånt där med torrents och skit så ja, duktig som man är så köpte jag hem boxen istället :D Som jag kommer kolla på det typ jämt!
Kan knappt bärga mig tills den kommer!!! Wiiihoooo!
Pusspåer<3

Svider i hjärtat.

Idag har vart en hård dag. En riktigt hård dag. Mamma bad mig kolla igenom mina skor i kläkammaren och eventuellt slänga några par. Gosh, att kasta skor är verkligen det värsta som finns! Mina fina älsklingar, tänk bara vad många minnen man kan ha med ett par skor! Och hur otroligt bekväma de kan bli. En sak är säker, skor är tamig fan det bästa som finns! :) 
Såhär såg min lilla skohög ut, fast då har jag ju inte med diverse träningsskor, kängor, stövlar osvosv.. 
Det värsta/bästa av allt är ju dessutom att jag aldrig får nog utav dem! 
Men som en liten tröst så shoppade jag lite kläder på nelly.com, hehe! Så nu känns det ganska bra igen ;)
Pusspåer<3
RSS 2.0