Kinghelg

Ny vecka och nya möjligheter! Och snacka om att möjligheterna flödar denna vecka! Besiktning av bilen imorgon och sen jobbintervju i Åre på torsdag! Woopwoop! 
Helgen som var var ju förövrigt också rätt king, löningsfredag(shoppingfredag) och releaseparty av Ruffriders på Marité. Synd att det var så jävla mycket folk att man inte ens såg 1 sec av filmen bara.. Men det var kul ändå :)))))) Kunde ju trösta mig med det roliga jag fick med mig hem dagen innan liksom, heh.. (Fast började ju gråta lika fort igen när jag insåg att hela lönen i stort sett gick åt till bilen och telefonräkningen.)
Bortsett från mina ytterst små planer för denna vecka får vi ju se vad den bjuder på. Missar ju halloween i år igen då jag jobbar hela helgen, kanske lika bra egentligen. Billigast så om inte annat! Sen så är mor och far i Åkersjön hela veckan så är bara jag, lillebror och Zorba hemma.(y) 
Men nu ska jag ta mig en liten promenix med djuret och fortsätta drömma om skor och en ny skoter, pusspåer<3

Hur svårt?

Alltså jag blir galen. Till att börja med suger faktiskt den här dagen hästpung. Så jävla dålig. Inget har gått som det ska. Gick asdåligt på gymmet imorse, orkade typ ingenting, noll energi typ. Väl hemma väntade en uppsjö av disk och tvätt på mig, vilket dessutom är skittråkigt att fixa iordning. Sen så har jag ju haft liiiite problem med att hitta en ny torkarmotor till min bajsbil. Men trodde ju då förra veckan att jag fått en jackpott! Så beställde då denna torkarmotor och mekanism men inte har jag fått något om det.. Så ja, jag kollar mailen en gång till fast på datorn. Ja men tro inte på fan att man behövde skicka in orginalnummret på delen man har hemma för att se om det är rätt innan dem skickar delen och nu har det ju ändå gått bra precis en vecka. Går ut i garaget, letar efter det där pörskans nummret som jag dessutom inte har en blekaste aning om vart det står eller hur det typ ska vara, skriver upp det och springer in och svarar på mailet men blir typ less eller nått så jag ringer till laga.se, så får jag prata med en jättesöt jättetrevlig skåning som sen dessutom säger att det är FEL JÄVLA GREJ. För inte nog med att det är en brytpunkt 98 mellan 93-00 så är det sen tre olika modeller på torkarmekanismerna 98-00! Så ja, det var ju bara att leta vidare.. Men då tipsade han mig om en sida så gick in där, ringde till dem. Haha och less som jag var så inledde jag dessutom samtalet "Hej! Renée Jedefeldt heter jag och jag tror fan att jag är efterbliven", en lite förvånad men smått skrattandes snubbe i andra linjen fick då höra min fina nu lite argare historia men även han var otroligt söt och hjälpte mig återigen med allt som jag kunde tänkas veta. Självklart gick det ju dock inte att beställa det jag skulle ha där så jag var tvungen att åka upp på skroten i Lugnvik, IGEN. Så nu hoppas jag verkligen innerligt på att jag fått tag på rätt grejjer. Annars kommer jag ju typ skjuta bilen i huvudet. 
 
Meeeen annars är det bra, tack!
RSS 2.0