Beslutsångest

Nyår suger. Man måste börja planera allt så lång tid i förväg. Typ som att leta en bra klänning. Fast, en bra klänning kan man ju faktiskt alltid leta efter. Så är det ju detta förbannade nelly.com igen, vilken hatkärlek det äår mellan oss alltså! Det går ju inte att gå in där utan att hitta något man vill ha! Skulle lätt kunna lägga ner tusenlappar där alltså. Så nu har jag ju kommit till ett tillstånd där jag hittat en nyårsklänning och en ja, klänning. Och jag vet inte om jag ska beställa den ena eller den andra eller båda.. Men ska jag vara riktigt ärlig så har jag ju några till jag nojar över..
Men här är två av dem i alla fall!
Tror fan att det blir att jag beställer hem båda och provar.. Heheh.. 
Annars så har jag bara jobbat i helgen och vart med Daniel och Anders mellan passen! Så har vart rätt lugnt. Vilket har vart rätt skönt! Men ikväll är det dax för jobb igen! Lika bra det, det ska vara fullt upp! 
Men nu så ska jag leta vidare efter lite fler klänningar så jag kan få ännu mer beslutsångest! :D Pusspåer<3

En riktigt bra deal!

Ingen har väl missat att Nouba har utförsäljning på apoteket med hela 70% rabatt? Om ni nu gjort det borde ni springa dit och skynda fynda! Dock har rean pågått ett bra tag så finns inte jättemycket roligt kvar.. Synd med tanke på deras make up-penslar som är gudomliska och nu även dessutom svinbilliga! Handlade 3 borstar där för någon vecka sen för ett värde av ca 800kr men betalade inte ens 250kr! Så idag blev det också litegrann att ta hem till sminkväskan..
Annars så sitter jag och kikar lite på lyxfällan, snacka om att folk är dumma i huvudet alltså.. Fyfan vilken jävla mardröm att vara med i det programmet alltså. Att folk har så sjukt dålig koll på sin ekonomi är ju helt gaaalet! Och jag tycker att jag handlar "för" mycket ibland. Men som tur är har jag bara skulder hos papsen än så länge :D Haha.. Började ju till och med att gråta i våras när jag inte kunde betala mina räkningar själv utan var tvungen att låna pengar av mamma, pörskans skitstudent och körkort säger jag bara. Nästan pinsamt faktiskt. Fast ändå rätt roligt! Meeen jag gick ju runt! Och med tanke på hur mycket jobb jag har framför mig från och med onsdag nästa vecka så tror jag inte att jag kommer ha några större problem med räkningarna denna månad heller! 
Men nu är det dax för Blacklist!!! ÄNTLIGEN! Hoppas jag har TV-dosan med mig så jag inte blir motarbetad av mina päron som envisas att kolla på Vikings.. För då blir det gymmet för min del! Pusspåer<3
RSS 2.0