Hej kompisar!

Hur mår ni kompisar? Jag mår bra, bara för att jag har kompisar. För vad skulle jag göra utan kompisar? Inte leka med mina kompisar i alla fall. Utan kompisar skulle jag nog ha tråkigt med. För vilka kompisar skulle jag då ha roligt med? Fundera på det ni kompisar.
Här är i alla fall ett fint litet collage från dagen, sådär efter att jag hade gjort ett prov om stenar och väntade på mina kompisar!
Tänk om alla mina kompisar var lika sensuella som mig! Nu är ju bara mina kompisars kompisar lite avis på mina kompisar som inte har sån fin kompis som mig :) 
Haha, fast när jag tänker efter är det nog ett under att jag har kompisar för att jag är så jävla dryg jämt :)
Pusspåer(kompisar)<3

Kittelfjäll 2013!

Kan man säga annat än kingers eller? Hade verkligen svinroligt tills jag blev sjuk då.. Och delen med skidor och man hörde skotrar, eller förresten, typ alla delar med skidor, bortsett från hemgången x) Men det är en annan historia!
Här kommer i alla fall lite bilder från veckan, har dock inte några riktiga utomhusbilder eller Amandas bilder men men, ändå stugbilderna som är bäst och nu slapp jag ju nästan bli smygfotad dessutom ;)Trolol, pusspåer<3
 
RSS 2.0