Kalenderjävlar

Åh vad jag blir less på att det inte finns några som helst snygga kalendrar! Och om det väl finns några så har dem fel layout eller har fel storlek.. Hittade en dösnygg igår men den är i A5 format=lite i största laget. A6 är perfekt och obefintligt? Vill ha en snygg i år också, min förra var ett panik inköp som dessutom fick bli lite utav en förrätt till Puma.. Skithund!

Ja, jakten på den perfekta kalendern får väl helt enkelt fortsätta.. Lär väl sluta med att jag köper en i mitten av juli eller något, som förra året, haha! 
Pusspåer<3

Frukosttajm!

Hur tänkte jag nu egentligen? Börjar strax efter elva och klev upp tjugo i nio... Vad ska jag göra nu då liksom? Mer än att fundera på att dricka mer kaffe och fundera på om jag ska gymma eller inte.. Ärta man kan vaaa....! Slutar i alla fall 12.25 så då blir det lunch och sen körskolan tror jag! Be continued biatcheeeees...

Körkortsplugg å grejjer

Hård dag idag alltså. Började 8.30  slutade 9.35.. Samhällsläraren var sjuk så var ju som inte så mycket att göra åt. Så efter det har jag och Davve suttit på körskolan och nött. Haha, nu har jag fan gjort hela teorin två gånger..  :p Men det känns bra! På G snart alltsåååå!
Dock kom vi kanske på lite villovägar.... ;)
Och såhär skitig spegel har jag denna vackra onsdag :)
Annars så har det väl inte hänt så mycket, köpt linsvätska och spelat quizkampen typ. Haha.. Snacka om slapp dag och slapp vecka! 
Nej nu ska jag kika på tunnelbanan med min gosiga träningsvärk som jag på något jävla vänster har i ryggen? Märkligt med tanke på att jag inte tränat rygg sen förra veckan typ? Haha, ka0s, pusspåer<3
RSS 2.0