Odrägliga NV-liv

Är ju så lite i skolan så jag inte vet vad jag ska göra av dagarna.. Som idag. En liktion. Slutade 11.15, jaha sen då? Ingen hemma och ingen som slutat, bortsett från dem i klassen då såklart.. Men det gills inte. Så nu ligger jag (snart) i bästa posen i soffan och ska läsa lite biologi! Någon form utav nytta innan man far på jobbet ska det ju gå att få till i alla fall!

Pusspåer<3

Min helg

Söndag. Helgen är mer eller mindre slut och jag ska snart åka och jobba, woohoo! Haft en rätt skön helg ändå! I fredags körde jag lite samt var överallt och ingenstans på både hemmafester och krog. Så igår jobbade jag från 8.00. Var dock pisstrött, sov typ tre timmar för kom hem vid typ halv 3 och skulle ju upp vid halv 7, så somnar man ju inte på en gång osv.. Men men, levde ju i alla fall! Haha, dog dock lite när jag kom på jobbet och kaffebryggaren var trasig... Så fick brygga kaffe för drygt 80 pers i 12 koppars kannor.. (y) Fast det gick ju det med! :D Väl hemma så kollade jag på melodifestivalen, drog på maxi med papsen och köpte chips och somnade i soffan (y) Så vid halv elva insåg jag att det var dax att sova! Haha, helt sjukt. Tror det aldrig hänt förut! Inte ens när jag vart bakis! Men det var skönt att få sova ut, blev ju typ 11h sömn också så! 
Så har jag ju dessutom fixat lite på bloggen! Stooora förändringar känner jag! ;))))) Eller? Men ja, bättre än samma som förut.. Får ta och boka in en dejt med min världens bästa Jenny så ska vi göra en riktig makeover!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Här är i alla fall några bilder från helgen! :)
 
Så blev det riktigt lyxig söndagsfrukost också! Med belgiska våfflor! Så på den här godingen är det glass, grädde och hemmagjord hjortronsylt! Ska ju va litte så att säga! 
Men nu ska jag ta och byta om och göra mig i ordning för jobbet, pusspåer<3

Fettisdag

Världens bästa dag<3 Få äta en flåttig bulle med gott samvete! Nästan till och med skamfullt att inte äta någon!! Kan ju knappast bli bättre! Dock är jag på väg att bli sjuk så jag kan inte träna bort den lilla fettbomben.. Men men, yolo!
Måste dock säga att Ica Maxi har fan godaste semlorna! Dessa är köpa på Törners men inte alls lika goda.. Och då är det ändå ett konditori! Mandelmassan var kanske liiite godare men helheten, nej.. JAG ÄLSKAR helt enkelt ICA MAXI!! <3 Kanske Guds gåva till mänskligheten ändå. Allt och inget finns ju tamig fan där! Underbart är vad det är! 
Nu ska jag hoppa i säng i hopp om att bli lite friskare inför en skogshuggar-dag på skolan imorgon! Skämt-o-sido, det är någon skogsindustridag imorgon så det kommer en massa företag som berättar om en massa olika jobb som finns inom skogsindustrin, kan nog bli en helt okej dag! Pusspåer<3

RSS 2.0