Håltimmar..

Gosh, jag hatar håltimmar. Kunde inte matten vara efter samhällen så jag fått sluta JÄTTE tidigt istället, hade ju varit så mycket mer värt.. Men uppenbarligen inte. Allt kan ju inte vara med en jämt, får helt enkelt nöja mig med att det är lönetisdag (som dessutom blev en mycket stor lycka över förväntan) och se glad ut! Kan ju trots allt tröst shoppa något kult efter skolan (eftersom att det är DÖDstråkigt att gå på stan själv struntar jag helt enkelt i det och väntar hellre en stund. Hade ju trots allt kunnat göra någon nytta typ som att plugga eller så men feelin' like a big badass motherfucker idag (också) så ja..
Bara 45 min kvar, woohoo! Pusspåer<3

My Sweet Shadow.

An ever moving stream with glowing rays of light,

emotions tied to past lies and I know I should let go.
It burns. It rips. It hurts.


                                                                                           My Sweet Shadow.

Söndags pizza!

God afton! Idag har varit ännu en döende dag på min döende helg! Eller okej inte riktigt. Skulle till Åkersjön idag och fixa till det sista med husvagnen men så insåg vi när vi var strax bortanför krokom att vi glömt nycklarna till kuren hemma xD Så då vände vi om och sket i att åka dit och for på farmors grav och planterade blommor så hon får det höstfint! Det var väl dagens hemma-nyttiga jag gjort! PRO-danserna började idag också så jag kom faktiskt precis hem från jobbet! Känns riktigt skönt att det dragit igång igen få igång lite söndags rutin sådär! Trivs faktiskt himla bra där och det är så roligt när pensionärerna börjar känna igen en och hejar glatt och frågar hur det är osvosv. 
 
Meeen innan jag åkte på jobbet käkade jag mat och inte vilken mat som helst utan pizza! En pizza jag längtat efter lääääänge! Nämligen med mozzarella, ruccola och parmaskinka samt en olivolja med några hackade basilikablad och lite riven vitlök i! Och jag skojja inte om det var typ den godaste jag ätit i mitt liv :O Eller okej nu ljög jag men det var verkligen stört jävla god (inte så konstigt med tanke på vem som gjorde den ;D)

What a beauty, don't you think?
En annan rolig sak som jag fick veta idag är att ruccola från början hette senapskål xD Och något annat som jag inte kommer ihåg. Haha, låter ju sjukt wierd i alla fall. Förstår ju varför man bytte namn på det!
Nu ska jag sova! Pusspåer<3
RSS 2.0